Emil Boc a făcut senzație cu Boc-mobilul la Congresul PPE. Bogdan Chirieac l-a testat! ”Domnule primar, e coadă la mașină”/ Interviu VIDEO + FOTO
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Bogdan Chirieac în ”Boc-mobil”
Bogdan Chirieac în ”Boc-mobil”
Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a venit la Congresul PPE cu Boc-mobilul, iar analistul politic Bogdan Chirieac a fost printre norocoșii care l-au putut admira de aproape. 

”Domnule primar, e coadă la mașină, se uită lumea la ea, se urcă-n ea, ne-am făcut și noi poze, e meritul celor din Cluj” i-a spus Bogdan Chirieac lui Emil Boc, la Congresul PPE. ”E meritul României” a plusat primarul din Cluj-Napoca, adăugând că ”politicile de încurajare a domeniului IT, acele facilități pe care le-am apărat chiar și-n vremurile de criză economică, am preferat să rupem acordul cu FMI-ul decât să renunțăm la facilitățile pentru IT, au dat roade în România, Clujul fiind unul dintre centrele puternice de cercetare, inovare și IT din această țara. Mașina este produsul creativității și inovării clujenilor, care nu doar că au conceput modelul, dar l-au și produs, deci și invented in Cluj Napoca și made in Cluj-Napoca...  Vezi continuarea pe DCNewsTV (VIDEO/FOTO, declarații complete). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel