Bogdan Chirieac, după ce Marcel Ciolacu a zis că nu "i-a plăcut Klaus Iohannis": Nu ai de ce să te rușinezi
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declarațiile lui Marcel Ciolacu despre Klaus Iohannis.

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre relația dintre premierul României și președintele Klaus Iohannis, în contextul ultimelor declarații făcute de Marcel Ciolacu.

"Nu mi-a plăcut președintele Klaus Iohannis. Mult prea mult a învrăjbit și a căutat să potențeze un partid care nu a câștigat alegerile. S-a dovedit că tot ceea ce a făcut nu a făcut cum trebuie. Îmi doresc un președinte – cu adevărat, va fi la propunerea unui partid, va fi la propunerea mai multor partide. Vreau un președinte al României detașat, vreau un președinte și al celor care l-au votat și al celor care nu l-au votat", a spus Marcel Ciolacu.

"Când mai spui câte un adevăr nu ai de ce să te rușinezi"

"Este și campanie electorală, domnul Iohannis are avantaje pentru toți oamenii politici, între 8-10% încredere, deci poate fi atacat fără probleme și în general când mai spui câte un adevăr așa nu ai de ce să te rușinezi deoarece ne amintim de faptul că PSD a câștigat alegerile în 2020 și nu i-a chemat ca să le încredințeze mandatul înființării noului Guvern, deci a chemat PNL-ul de pe locul doi și USR-ul și a făcut direct un Guvern, ceea ce este împotriva spiritului Constituției.

Că apoi PNL-ul a spus că s-a pus dreapta într-o parte, USR-ul neștiindu-se dacă e de dreapta sau de stânga, nu poate să spună nimeni, e pe una din extreme, că o fi dreapta, că o fi stânga, e greu de spus în acest moment, deci apropo de forțarea Constituției de către președintele Iohannis. Să nu mai vorbim despre geaca roșie la un protest neautorizat... Da, e adevărat că totuși nu poți să îl compari pe Klaus Iohannis cu numeroasele abuzuri de putere comise de fostul președinte, excelența sa domnul Traian Băsescu, nu, nu poate fi comparat așa ceva", a spus Bogdan Chirieac la Antena 3 CNN.

Bogdan Chirieac, despre Klaus Iohannis: Va fi un bun cal de bătaie în această campanie pentru toată lumea

Întrebat dacă Marcel Ciolacu îl susține totuși pe Klaus Iohannis pentru șefia NATO, Bogdan Chirieac a declarat: "A spus că orice român, mereu face această declarație, pe orice român l-ar sprijini să ocupe o funcție importantă la nivel înalt, deci și pe domnul Klaus Iohannis, care este și el român, ne uităm în buletinul domniei sale și scrie cetățean român, deci el în sensul acesta îl sprijină.

Dar cred că domnul Iohannis, fără voia domniei sale va fi un bun cal de bătaie în această campanie pentru toată lumea, și pentru PSD, și pentru USR, și pentru AUR nu mai vorbesc, și PUSL care s-a ridicat foarte mult acum. Singurii care, săracii, nu pot profita, și adevărul e că nici nu ar trebui deoarece fără el nu ar fi fost atâta vreme la guvernare, sunt cei din PNL".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel