Bogdan Chirieac, despre acuzațiile din jurul lui Cătălin Cîrstoiu: Chiar nu merită asta. Candidatura la Primăria Generală nu îi va aduce Bucureștiul
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Analistul Bogdan Chirieac a comentat situația actuală a medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru București, care se confruntă cu acuzații de incompatibilitate și o posibilă retragere din cursa electorală.

Medicul Cătălin Cîrstoiu se confruntă cu mai multe acuzații în spațiul public, după presa a relatat că managerul Spitalului Universitar ar fi chemat pacienții la clinica medicală privată a familiei în loc să îi trateze gratuit în spitalul de stat. Totodată, informațiile potrivit cărora Alianța PSD-PNL nu este mulțumită de rezultatele medicului Cîrstoiu, par să capete din ce în ce mai multă atenție. În timp ce Alexandru Nazare, din partea PNL, susține că “nu transpar calităţile de doctor, de constructor, de manager”, premierul Ciolacu este mai ponderat în declarații, argumentând că se așteaptă o declarație de presă în care Cătălin Cîrstoiu să explice situația.

Analistul Bogdan Chirieac a comentat toate aceste lucruri critici și acuzații apărute la adresa lui Cătălin Cîrstoiu în cadrul unei intervenții la Antena 3 CNN.

"După cum se pregătește 'presa militară' împotriva sa, asta cred"

"Ce spune domnul senator Nazare dă de înțeles că va fi retras acest candidat. Ce spune domnul Ciolacu, faptul că nu riscă nimic pentru că încă nu e depusă candidatura lasă de asemenea loc pentru un alt candidat. De asemenea, pe surse, înțeleg că PSD-ul mai are alți doi candidați pregătiți. Nu este vorba despre doamna Firea, să precizăm. Mie îmi pare foarte rău că omul acesta trece prin încercări de-a dreptul abjecte. Știți cu ce se va solda această candidatură? Cu un dosar penal.

După cum se pregătește 'presa militară' împotriva sa, asta cred. (...) Se strânge presa asupra lui cu whatsapp-uri, cu declarații, asta se soldează cu plângere la DNA unde știm că dânșii (USR n.r.) au ușa deschisă. În mod normal, și doamna Armand trebuia anchetată tot de DNA. Nu a fost să fie. Oricum, dânsa e imună, deci toate acuzațiile către domnia sa sunt niște prostii. Înapoi la subiect, e clar că medicului Cîrstoiu, și chiar nu merită asta, candidatura la Primăria Generală nu îi va aduce Bucureștiul, ci un dosar penal. El nu va însemna nimic, dar o să-l târască câțiva ani de zile", a spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel