Bogdan Chirieac desființează ultimul sondaj. ”Cel mai mare semn de întrebare”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat în direct la România TV, după ultimul sondaj cu privire la intenția de vot pentru partide. 

 (w670) Captură F

Întrebat de prezentatoare cum i se pare sondajul CURS, Bogdan Chirieac a răspuns, în direct, la România TV: "Eu nu cred în el. Neverosimil, așa cum nu cred în foarte multe sondaje, mai ales în ani electorali. Nu înțeleg de ce ar fi crescut PNL-ul, că nu a făcut nimic. La PSD s-a spus mereu că cel care a ținut partidul pe loc a fost Liviu Dragnea. Îndepărtarea sa brutală ar fi trebuit să ducă la o creștere". 

Analistul politic a continuat: 

"Unde am cel mai mare semn de întrebare este la USR, care este, într-un mod evident, într-o tendință crescătoare, dar în sondaj are chiar mai puțin decât la alegerile europarlamentare, deci de ce o fi scăzut, asta nu înțeleg să știți. USR-ul, la tipul de campanie pe care o face în online- ei au fost neobosiți, au fost și pe valul ăsta al succesului, că totuși să vii în rândul partidelor mari, practic la egalitate cu PSD-ul, diferența la europarlamentare a fost de 13 mii de voturi și, dacă mai votau o sută de mii de oameni în diaspora, cu siguranță USR-ul întrecea PSD-ul.

Nu înțeleg de ce Pro România a făcut deja 8%, că nu s-a evidențiat prin ceva anume, iar PMP și UDMR sunt partide mici, dar fac pragul. Nu înțeleg de ce are cineva interesul să ne arate că USR-ul stagnează și chiar regresează, când lucrurile nu stau așa", a conchis Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Vezi și: Cum stau partidele în SONDAJE. Traian Băsescu, despre USR: Singurul partid care...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel