Bogdan Chirieac: Are America un candidat preferat la alegerile prezidențiale din România? Răspunsul ambasadorului Adrian Zuckerman. ”Afirmația asta o să facă valuri”/ VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
captură video
captură video
Adrian Zuckerman a răspuns dacă SUA are un candidat preferat la alegerile prezidențiale din România. 

Analistul politic Bogdan Chirieac l-a întrebat pe Adrian Zuckerman, fost ambasador al SUA în România, prezent la interviurile DCNews și DefenceRomania, dacă are America un candidat preferat la alegerile prezidențiale din România. 

Adrian Zuckerman a răspuns: ”Am auzit multe povești de la mulți care spun că candidează și că americanii sunt în spatele lor, că s-a făcut un grup în America care spune că s-a decis și că va fi acesta sau celălalt... (candidatul susținut de SUA la prezidențiale n.r.). Cine spune asta te minte. Nu există așa ceva, americanii nu se vâră în asta, nu decid, nu e un grup select de 3-10 oameni în America care decide că unul sau altul va fi președinte sau prim-ministru”. 

”Afirmația asta o să facă valuri” a apreciat analistul politic. ”Cine-ți spune așa ceva nu l-aș crede și nu l-aș vota” a mai punctat Adrian Zuckerman. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel