Bodu: PSD a făcut cu Diaconu greșeala făcută de PDL cu EBa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
sebastian bodu
sebastian bodu
Sebastian Bodu susține că PSD are o problemă gravă în contextul unei posibile alianțe PNL-PDL, după ce a făcut cu Mircea Diaconu aceeași greșeală pe care, în 2009, PDL a făcut-o cu Elena Băsescu. 

"Scorul dublu decât necesar obținut de Mircea Diaconu se datorează în egală măsură PSD, care i-a dat voturi de la el. Nu se poate ca eroarea tuturor caselor de sondaj sa fie în același sens: prea mult la PSD și prea puțin la MD. PSD a vrut să îl ajute ca să facă safteaua PNL, să arate ca USL trăiește și...i-a dat prea mult. De ce i-a dat prea mult? Pentru că astfel de transferuri nu se pot controla decât relativ întrucât se întâmplă în fiecare secţie de vot. La fel a fost și cu EBa in 2009, când a luat mai mult decât trebuia să primească de la PDL", a scris Bodu, pe pagina sa de Facebook. 

El a adăugat că "Acum, cu un scor mult sub 40%, PSD are o problemă de percepție publică. Are o problemă pentru că PNL + PDL au împreună 26% și, printr-o alianță și cu un lider potrivit, vor crește amenințând PSD". 

VEZI și: Ședință de criză la PSD după ce s-a aflat scorul real. Începe războiul pentru preluarea PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel