Bodu: E jignitor! E bine că MAE a reacționat dur. Așteptam și Opoziția
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Sebastian Bodu
Sebastian Bodu

Europarlamentarul Sebastian Bodu atrage atenția asupra vizelor pentru români în schimbul acordului de liber schimb UE-Canada. El scrie, miercuri, pe pagina de Facebook, că a vorbit cu Mark Davison, director general pentru Afaceri Internaționale în Ministerul Cetățeniei și Imigrației din Canada, căruia i-a comunicat că românii și bulgarii nu vor vota acordul și, în plus, "fiecare dintre noi își va alege un eșantion de colegi străini pe care sa îl convingem să voteze contra".

Europarlamentarul PDL a scris: "Despre vize. Săptămana asta m-am întâlnit cu Mark Davison, director general pentru Afaceri Internationale în Ministerul Cetățeniei și Imigrației din Canada. I-am comunicat nu doar că eurodeputații români și bulgari nu vor vota acordul de liber schimb UE-Canada, dar fiecare dintre noi își va alege un eșantion de colegi străini pe care să îl convingem sa voteze contra.".

El a adăugat: "E jignitor să vezi ca Cehiei i se ridică vizele iar primul ministru canadian vine cu argumentul politic că are nevoie de votul eurodeputaților cehi în timp ce dl. Davison ne pune aceeași placă cu criteriile tehnice. E bine că MAE a avut o reacție dură în urma declarațiilor primului ministru canadian pentru că este evident că singurul argument care îi poate determina pe canadieni să ne ridice vizele este acela privind posibila respingere a acordului de liber schimb. Mă așteptam la o reacție și din partea liderilor Opoziției, însă aspectul nu pare a-i interesa".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel