Boc, Udrea, Macovei și Anastase au votat menţinerea conducerii interimare a PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
udrea boc
udrea boc

Fostul președinte al PDL, Emil Boc, alături de Elena Udrea, Monica Macovei, Sever Voinescu, Teodor Paleologu și  Roberta Anastase au fost printre cei 14 democrat-liberali care au votat pentru prelungirea până după alegerile generale a mandatului conducerii interimară a PDL. De asemenea, nu au lipsit nici acuzele la adresa foștilor lideri.

Monica Macovei a încercat să explice, duminică seara, în cadrul  Colegiului Director, procedura juridică privind conducerea interimară, în timp ce  preşedintele Senatului, Vasile Blaga a acuzat-o pe aceasta că "minte" pe procedura juridică. Macovei a răspuns acuzelor lui Blaga spunând că nu vrea să fie insultată, au precizat sursele citate.

 Potrivit surselor citate, dispute au mai apărut în timpul şedinţei între Mihai Stănişoară şi primarul de Arad, Gheorghe Falcă. Stănişoară i-a spus lui Falcă : "Mai taci din gură, m-am săturat să tot faci pe profesorul",scrie Mediafax.

La şedinţa Colegiului Director al PDL, Vasile Blaga şi primarul de Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan s-au abţinut la vot atât în privinţa convocării convenţiei, cât şi în privinţa prelungirii interimatului actualei conduceri a PDL.

 De asemenea, în timpul discuţiilor, primarul de Târgu-Mureş, Dorin Florea, primarul de Braşov, George Scripcaru şi primarul de Alba-Iulia, Mircea Hava au spus că în partid sunt oameni care trebuie să facă un pas înapoi, pentru că au o imagine negativă.

 În timpul şedinţei, mai mulţi lideri de filiale judeţene l-au lăudat pe Vasile Blaga, unii participanţi apreciind că acesta ar fi un conducător potrivt al PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel