Boc, sătul de jurnaliștii care aleargă după el: Nu mai fugiţi după mine
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
EMIL BOC - DECLARATII - CLUJ
EMIL BOC - DECLARATII - CLUJ

Prim-ministrul Emil Boc le-a cerut ziariştilor, luni, după şedinţa de grup a deputaţilor PDL, să nu mai alerge după el prin Parlament, ca să nu se mai spună că "premierul fuge cu jurnaliştii pe coridor".

"Ce vă rog eu: nu mai fugiţi după mine, că zice lumea că fug eu după voi sau că fugiţi voi după mine. Am stat, v-am răspuns (la întrebări-n.r.), acum, haideţi, să stabilim un comportament", a spus Boc, citat de Mediafax.

El le-a adresat această rugăminte ziariştilor după ce a participat la şedinţa deputaţilor PDL, unde a vorbit atât despre campania internă din PDL, cât şi despre asumarea răspunderii Guvernului pe Codul de Dialog Social şi salarizarea profesorilor.

Boc a ţinut o scurtă declaraţie pentru presă, după care a făcut apel de două ori la reprezentanţii mass-media să nu mai alerge după el.

"Vă rog, e neplăcut, să nu alergăm pe coridor, că pe urmă spuneţi că «uite, premierul fuge cu jurnaliştii pe coridor»", a adăugat Boc.

În urmă cu o săptămână, tot la Parlament, prim-ministrul Emil Boc le-a spus unor ziarişti care alergau după el pentru declaraţii că a făcut "destul sport" la viaţa lui şi are condiţie fizică, explicând apoi că nu a putut declara nimic înainte de o întâlnire pe care o avea cu senatorii PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel