Boc: Am susținerea a 33 de preşedinţi de organizaţii PDL din ţară
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
emil boc
emil boc

Liderul PDL, Emil Boc, a declarat că are susţinerea a 33 de preşedinţi de organizaţii PDL din ţară, a majorităţii parlamentarilor, primarilor de reşedinţe de judeţ şi preşedinţilor de consilii judeţene ai PDL.

Am avut ocazia şi plăcerea în acelaşi timp ca aici la Târgovişte să îmi prezint, împreună cu colegii mei, moţiunea pe care o voi depune în luna mai pentru preşedinţia PDL 'România puternică, România dreaptă'. E vorba de o echipă, e vorba de o familie a PDL-ului. Candidez pentru preşedinţia PDL pentru că am crezut şi cred întotdeauna în echipa PDL. Am alături de mine susţinerea a 33 de preşedinţi de organizaţii PDL din ţară, susţinerea de la majoritatea parlamentarilor, a majorităţii primarilor de reşedinţă de judeţ, a majorităţii preşedinţilor de consilii judeţene, a precizat Emil Boc, la finalul prezentării, la Târgovişte, a moţiunii cu care candidează la şefia PDL.

Emil Boc a enumerat şi principalele obiective pe care şi le-a propus, subliniind că în echipa PDL îşi au locul şi cei care susţin alte moţiuni. Asta înseamnă că există o susţinere a unei echipe pentru a conduce în continuare PDL şi de a obţine obiectivele pe care cu toţii ni le-am propus: creşterea economică a României, modernizarea partidului, câştigarea următoarelor alegeri şi continuarea guvernării împreună cu actuala coaliţie. Sunt lucruri simple de spus, sunt lucruri dificil de realizat, dar cu actuala echipă PDL putem să câştigăm aceste lucruri. Când spun actuala echipă PDL mă refer la faptul că fiecare coleg, indiferent că este dintr-o moţiune sau alta, îşi are locul în echipa PDL. Eu nu candidez împotriva cuiva, eu candidez pentru PDL, a susţinut Boc.

Prezenţi la Târgovişte alături de Emil Boc, care şi-a prezentat moţiunea cu care candidează pentru un nou mandat la şefia partidului, au fost Elena Udrea, Roberta Anastase, Traian Igaş, Ioan Oltean, Mircea Andrei, Valentin Calcan, Florin Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel