Boc: Actuala coaliţie are şansa să câştige viitoarele alegeri şi să continue guvernarea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
emil boc
emil boc

Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a declarat, sâmbătă, la Congresul UDMR de la Oradea, că actuala coaliţie are şansa să culeagă roadele politice ale măsurilor luate în 2010 şi să câştige viitoarele alegeri, pentru a continua guvernarea.

Boc a afirmat că actuala coaliţie va rămâne în istorie ca fiind singura care a reuşit să salveze ţara de la colaps economic şi să stabilizeze economia, transmite Mediafax.

"Această coaliţie va rămâne în istorie ca fiind singura care a reuşit să salveze ţara de la colaps economic şi să stabilizeze economia, să o ducă pe creştere economică în acelaşi mandat şi să continue guvernarea. Oricât ar încerca unii sau alţii, datele economice ne arată că în acest an vom avea o creştere economică de 1,5-2 la sută şi de 4-4,5 la sută în 2012, care se va resimţi în buzunarele românilor. (...) Am fost împreună când ne-a fost cel mai greu, avem şansa să dăm României creştere economică. Împreună vom culege roadele politice ale acestor decizii grele şi dificile pentru ţară de către actuala coaliţie, care înseamnă câştigarea viitoarelor alegeri şi continuarea guvernării", a spus Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel