BOBOTEAZĂ 2019. Vremea, duminică, 6 ianuarie, de Botezul Domnului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
BOBOTEAZĂ 2019. Vremea, duminică, 6 ianuarie, de Botezul Domnului. În următoarele zile, spre finele primei decade de la începutul anului 2019, vom avea o vreme în continuă răcire. În toate regiunile, valorile termice se vor situa sub cele normale pentru această dată, anunță Elena Mateescu, director ANM.

BOBOTEAZĂ 2019. Vremea, duminică, 6 ianuarie, de Botezul Domnului. Vor fi valori maxime între - 7 şi 1 grad, minime inte -16 şi 3 grade pe litoral. În Bucureşti, ne aşteptăm la înnorări temporare, ziua. Deocamdată vorbim de precipitaţii posibil predominant sub formă de ploi, lapoviţă şi ne aşteptăm la temperaturi coborâte, temperaturi maxime între 0 şi 1 grad, minime între -6 şi -8 grade, mai coborâte, în zona pre-orăşeneasca.

BOBOTEAZĂ 2019. Vremea, duminică, 6 ianuarie, de Botezul Domnului. Începând din această seară, vorbim despre precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, în special în jumătatea de nord a țării, unde vor exista intensificări ale vântului, cel puţin în primele zile, în zonele de munte, acolo unde, la altitudini mai mari, pe creste, este posibil să avem viscol. Pentru următoarele zile, vorbim de manifestări de vreme severă. Se înregistrează valori mai coborâte pentru această dată.

BOBOTEAZĂ 2019. Vremea, duminică, 6 ianuarie, de Botezul Domnului. Gerul va ţine până spre 10 ianuarie, cu cele mai coborâte valori în următoarele dimineți. În dimineaţa zilei de 6 ianuarie, este posibil să vorbim de o vreme rece, geroasă, în special în zonele nordice, centrale, local în dealurile sudice, izolat în rest, de asemenea în depresiunile din estul Transilvaniei şi în zona de deal a Olteniei şi Munteniei, unde vor fi dimineţi cu temperaturi sub -10 grade, local chiar mai coborâte.

Vezi și: BOBOTEAZĂ 2019. Apa sfințită, puteri miraculoase. Cum te ajută

Ce să faci până la BOBOTEAZĂ, ca să îți meargă bine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel