Bobonete, în doliu. Anunțul făcut pe Instagram: "Drum bun, frățică!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Mihai Bobonete
Sursa foto: Facebook Mihai Bobonete
Cine este persoana dragă de care s-a despărțit Mihai Bobonete?

Vedeta Pro TV a împărtășit recent o veste tristă cu fanii săi pe o platformă de socializare, anunțând trecerea în neființă a unuia dintre cei mai apropiați prieteni ai săi, Laur.

Cei doi erau extrem de apropiați, din spusele artistului, și împărțeau chiar și pasiunea pentru pescuit. A primit cutremurătoarea veste în dimineața zilei de 29 februarie. Bunul său camarad din copilărie a murit la vârsta de 48 de ani. În memoria bărbatului, actorul din Las Fierbinți a postat public un mesaj emoționant.

”Când aveam vreo 17 ani și stăteam pe malul Ialomiței prin ceața dimineții de vară, ținând bățul de stuf în mână și așteptând să plece carasul cu ea sau să o pună pe lat… uitându-mă la Laur, care avea telescopice de la București și mașina 4×4 a lui Miși, nu a lui, m-am gândit că ce băiat mișto e Laur și tot atunci mi-am zis în gând „bă, când o să fiu eu mare, așa vreau să fiu, ca Laur”. De atunci și până acum, am mult întâmplări frumoase trăite pe lângă Laur care mi-a și ne-a fost sprijin în vreme de rătăcire la început de drum.

Povești frumoase și amintiri minunate pe care astăzi le vom spune unul altuia la priveghi pentru că Laur a plecat acolo, unde sper să fie mai bine sau la fel de frumos precum a fost viața lui aici printre noi. Drum bun frățică… numai tu puteai să ai atât de mult bun simț, încât să nu ne amintim an de an de despărțire, altfel cum să mori în zorii zilei de 29 februarie… Rodi, Jung, Cătă… fiți tari!”, este mesajul pe care Mihai Bobonete l-a publicat pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel