Bob Saget, greu încercat de viață. Îi făcea pe ceilalți să râdă, dar ascundea mai multe tragedii: Au fost multe morți în familia mea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Bob Saget, greu încercat de viață. Îi făcea pe ceilalți să râdă, dar ascundea mai multe tragedii. „Au fost multe morți în familia mea” / Foto: Facebook Bob Saget
Bob Saget, greu încercat de viață. Îi făcea pe ceilalți să râdă, dar ascundea mai multe tragedii. „Au fost multe morți în familia mea” / Foto: Facebook Bob Saget
Actorul Bob Saget a avut o viață marcată de mai multe tragedii în familie.

Actorul de comedie Bob Saget, care a fost găsit decedat într-o cameră de hotel din Florida după ce susținuse un show, a avut o viață marcată de tragedii. Deși a adus zâmbete pe chipurile a milioane de fani cu rolul său din sitcomul din anii 1980-1990 Full House (Casa plină), el a avut parte de pierderi dureroase. Și-a pierdut patru frați și surori, tatăl și mama din cauza unor boli cumplite.

VEZI ȘI: Actorul Bob Saget, cunoscut pentru rolul din serialul 'Casa plină', a murit - Video

„Părinții mei au pierdut patru copii și ne-am confruntat cu moartea și dificultățile printr-un umor ciudat și bolnav. Tatăl meu a ajuns să aibă un simț al umorului ciudat și l-am moștenit și l-am dus la un nivel profesional.”, mărturisea actorul. 

„A fost capabil să folosească umorul pentru a ne ajuta să supraviețuim. Îmi place să glumesc că a atins o mulțime de oameni și toți depun acuzații împotriva sa acum”, continua acesta.

Rolul lui Saget din Full House, ca tatăl draguț și iubit de toată lumea a unor copii năzdrăvani, Danny Tanner, era în contrast puternic cu reputația sa de comediant cu un umor ușor deșănțat. Îi plăcea să facă oamenii să râdă, dar a fost și dedicat activității sale filantropice.

Prima pierdere suferită de familia sa a fost moartea, la naștere, a fraților săi gemeni. Apoi Saget și-a pierdut o soră, Andrea, care a suferit un anevrism cerebral în 1985, pe când avea doar 32 de ani.

Bob Saget s-a luptat pentru creșterea gradului de conștientizare a Sclerodermiei

Bob Saget s-a luptat ani de zile pentru a ajuta la creșterea gradului de conștientizare a bolii cronice numită Sclerodermie, care i-a curmat viața surorii sale Gay, când aceasta avea doar 47 de ani. Gay avea 44 de ani când a fost diagnosticată în 1994, iar doi ani mai târziu s-a stins din viață. 

Într-un interviu acordat Today, din 2016, Bob Saget spune că „Sclerodermia este o boală cronică incurabilă, care înseamnă „piele tare”. La unii pacienți se formează cicatrici în plămâni și pe piele, schimbând aspectul unei persoane. La alți pacienți, vasele de sânge sunt afectate predominant, ceea ce duce la pierderea profundă a funcției pulmonare pe o perioadă lungă de timp”.  Citește continuarea pe DC MEDICAL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel