BMW vrea să ceară ABONAMENT pe scaunele încălzite și alte funcții. Nu plătești, nu mai ai!
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Autovehiculele de lux produse de compania germană BMW pun un accent important pe tehnologie, cum ar fi o nouă hartă, un nou sistem de navigație, un asistent digital mai inteligent și o „cheie digitală”, alături de Android Auto wireless.

Totuși, transmite The Verge, cea mai mare schimbare a companiei auto bavareze va fi reprezentată de microtranzacțiile din mașină.

Ce înseamnă asta?

Mașinile sunt tot mai pline de computere și de software, astfel că producătorii auto pot adăuga acum noi funcțiuni și pot repara probleme direct prin Internet. Datorită acestui lucru, companiile au decis că pot să facă niște bani în plus.

BMW a anunțat miercuri că mașinile echipate cu „Operating System 7” vor fi actualizate și vor permite companiei să modifice tot felul de funcții ale mașinii. De exemplu, accesul la scaunele încălzite sau funcțiile avansate de lumini automate și pilot automat va putea fi schimbat... de la distanță. Dacă clientul nu mai vrea scaune încălzite, nu va mai plăti abonamentele încheiate probabil pe cel puțin trei luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel