(VIDEO) BMW a lansat ultimul model din Seria 7. În Europa va fi disponibil doar în varianta electrică BMW i7
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa Foto YouTube
Sursa Foto YouTube
A fost lansat cel mai recent model BMW din seria 7. Modelul BMW i7 electric este dotat cu două motoare electrice și are o autonomie de peste 600 de km. Acesta este dotat cu ecran Theatre Screen, un ecran panoramic cu o rezoluție 8k și diagonală de 31 de inch.

Nici designul mașinii nu este mai prejos, căci „reinterpretează” elemente clasice ale mărcii într-o manieră opulentă. În ceea ce privește partea frontală, farurile „Iconic Glow” din cristal cu elemente din cristale Zwaroswksi, includ lumini LED adaptive, fază lungă cu funcție matrix și asistent de fază lungă cu Selective Beam antiorbire, potrivit bmwgroup.com citat de B1Tv.

Specificații ale celui mai luxos model BMW

Pentru culoarea caroseriei noului BMW Seria 7 pot fi comandate o nuanţă non-metalizată şi nouă nuanţe metalizate. Patru culori BMW Individual, cu finisaje speciale BMW Individual urmează să completeze gama într-o etapă ulterioară.

O premieră la spectrul de culori disponibile din fabrică pentru toate variantele de model este un finisaj BMW Individual în două tonuri.

Cockpitul noului BMW Seria 7 are un număr semnificativ mai mic de butoane, comutatoare şi comenzi decât predecesorul său. Cheia o reprezintă angajamentul faţă de digitalizare întruchipat de ecranul central curbat BMW.

BMW Theatre Screen – care se extinde din plafon şi înlocuieşte ecranele clasice din spătarele scaunelor – cu Amazon Fire TV încorporat reprezintă o ofertă unică de divertisment pentru pasagerii de pe locurile din spate.

Pasagerii pot viziona filme şi videoclipuri, se pot juca (chiar şi la o consolă modernă de jocuri precum Sony Playstation sau Microsoft Xbox  cu conectare HDMI), pot asculta muzică şi pot face streaming de conţinut video. Pentru aceasta din urmă, Amazon Fire TV combină producţiile originale populare, transmisiunile live de sport şi ştiri într-o experienţă de divertisment bogată şi variată.

BMW i7 pentru Europa

În Europa, noul BMW Seria 7 va fi lansat exclusiv sub forma variantei electrice BMW i7 xDrive60. i7 xDrive60 este alimentat de două motoare electrice care dezvoltă împreună o putere de 400 kW/544 CP şi se mândreşte cu o serie de inovaţii care îi măresc autonomia la 590-625 de kilometri în ciclul WLTP. În SUA, China şi alte regiuni de vânzări selectate, două modele cu motor pe benzină şi tehnologie mild-hybrid 48V vor fi oferite, de asemenea, de la lansarea pe piaţă.

Aici, vârful de gamă va fi BMW 760i xDrive, cu noul său motor V8 de 400 kW/544 CP. Un motor diesel, cu şase cilindri în linie, care dezvoltă 220 kW/300 CP la BMW 740d xDrive va fi adăugat portofoliului de sisteme de propulsie din Europa în primăvara anului 2023.

Se aşteaptă ca variante plug-in hybrid ale noului BMW Seria 7 să se alăture portofoliului pe un număr mare de pieţe la începutul anului 2023.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel