Blugii au rămas strâmți după spălare? Iată un truc cu care îi poți face din nou perfecți
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Blugii au rămas strâmți după spălare. Iată un truc cu care îi poți face din nou perfecți. Sursa - Pexels
Blugii au rămas strâmți după spălare. Iată un truc cu care îi poți face din nou perfecți. Sursa - Pexels
Ai spălat blugii  preferați și ai descoperit că s-au micșorat? Respiră adânc, pentru că greșeala poate fi reparată! Trebuie să știi doar un singur truc pentru a-i readuce la forma inițială.   

Blugii sunt unul dintre cele mai versatile și confortabile articole de îmbrăcăminte. Pot fi purtați și cu un sacou elegant, cu o cămașă de mătase și cu pantofi cu toc.

De asemenea, blugii pot fi purtați cu un tricou și o pereche de adidași. Pe scurt, blugii nu pot lipsi din garderoba noastră.

Dar ce să faci dacă blugii preferați s-au micșorat cu 2 mărimi, după o spălare? Nu te alarma, nu te-ai îngrășat. Pur și simplu mașina de spălat nu a fost programată corect. Blugii s-au deteriorat, dar totul poate fi reparat.


Cum putem folosi lămâile pentru îngrijirea personală: șapte trucuri cu adevărat geniale 

Vă explicăm pas cu pas ce trebuie să faceți.  În prim rând,  trebuie să înmuiați pânza blugilor cu apă caldă. Închideți nasturele. Prindeți pantalonii de talie, cu cleme, de un umeraș și întindeți cât puteți de mult: pe lungime sau lățime, depinde care este problema.

Scoteți-i la aer și lăsați-i să se usuce. SFAT: păstrați-i departe de lumina directă a soarelui, care i-ar putea decolora.

Curăță încălțămintea albă cu aceste ingrediente secrete: va arăta ca nouă în câțiva pași

După ce s-a uscat, încercați să-i îmbrăcați și veți vedea că vă vin perfect. Dacă problema este la nivelul coapselor? Procedeți astfel: umeziți-i din nou cu ajutorul pulverizatorului, apoi uscați-i cu  uscătorului de păr. Și iată! Problema este rezolvată!

Cum se curăță tastatura computerului sau a laptopului. Iată un truc rapid și inteligent, pe care nu-l știai

SFAT: Blugii trebuie spălați întotdeauna pe dos, pentru a nu le compromite culoarea originală. Setați  întotdeauna o temperatură destul de joasă, niciodată peste 40° și alegeți programul potrivit al mașinii de spălat, adică cel pentru blugi. Doar așa blugii tăi vor fi mereu impecabili!  

Pe de cealaltă parte, dacă blugii s-au lărgit prea mult, poţi să-i strâmtezi tot cu ajutorul apei. Pune-i la spălat la o temperatură mai ridicată, iar ei vor se vor strâmta.  Pentru rezultate  mai bune, nu folosi balsam. După spălare, dacă ai o maşină de spălat cu uscător, setează un program de uscare cu temperatură ridicată şi materialul se va strâmta şi mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel