România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 15 iul, 16:34
Blue Air, curse spre noi destinații. Zboruri zilnice din București
Blue Air
Cea mai mare companie aeriană românească își extinde activitatea și introduce zboruri zilnice către o nouă destinație. 

Blue Air îşi extinde reţeaua de destinaţii şi introduce zboruri zilnice Bucureşti - Amsterdam începând din data de 4 septembrie, potrivit unui comunicat de presă al operatorului aerian, transmis miercuri Agerpres.

"Începând cu 4 septembrie 2020, Blue Air adaugă Amsterdam (AMS) la reţeaua de rute operate, cu 7 zboruri pe săptămână. Cu bilete la preţuri începând de la 20,99 euro, Blue Air conectează Bucureştiul cu Amsterdam şi cu întreaga lume, punând la dispoziţia pasagerilor săi servicii zilnice către şi dinspre această destinaţie-cheie la preţuri competitive", menţionează sursa citată.

Cea mai mare companie aeriană românească Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business bazat pe reducerea complexităţii, respectiv Low Cost - Low Complexity şi cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Compania operează avioane tip Boeing 737, iar în cei 15 ani de activitate a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Compania Blue Air este certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro