”Blonda lui Elan” aspiră la pupitrul Observatorului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
elena-poza
elena-poza

Elena Hueanu, cunoscută sub apelativul de ”Blonda lui Elan”,  are un vis măreț: să prezinte cel mai bun program informativ de la Antena 1, ”Observator”,  conform stl.ro.

Frumoasa timișoreancă, în vârstă de 25 de ani, a decis că își dorește o carieră pe plan profesional. Cunoscută mai mult ca ”Blonda lui Elan”, ca urmare a idilei cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, Elena Hueanu  a declarat apropiaților că-și dorește să ajungă prezentatoarea ”Observatorului”.

Pentru a-și îndeplini visul, ”Blonda lui Elan” urmează cursurile INTACT Media Academy, proiect coordonat de Alessandra Stoicescu care oferă cursanţilor sansa de a deveni reporteri, prezentatori TV, editori-imagine sau cameramani.

Elena Hueanu s-a făcut remarcată și în actorie, ea fiind distribuită și într-o productie hollywoodiană, "Six Bullets" - cu Jean-Claude Van Damme în rol principal.

EXCLUSIV: Blonda lui Elan, la pupitrul “Observatorului”!

Scris de: Bogdan Pavelescu 2011-12-08 - 5:58
DACA majoritatea “bombelor sexy” de teapa ei se multumesc cu aparitiile in emisiunile si in ziarele de scandal, ELENA HUEANU da exemplu ca vrea mult mai mult de la viata.

Elena vrea sa o lase pe Oana Frigescu somera

Bogdan PavelescuDevenita cunoscuta sub apelativul de “Blonda lui Elan”, dupa relatia cu miliardarul Elan Schwartzenberg - fostul sot al Mihaelei Radulescu –, frumoasa timisoreanca a dat lovitura in acest an pe plan profesional.Mai intai, a bifat un rol, fie el si episodic, intr-o productie hollywoodiana, “Six Bullets” – cu Jean-Claude Van Damme in rol principal – la filmarile careia ar fi trait o idila cu Joe Flannigan, actor cunoscut publicului autohton din serialul “Stargate Atlantis”.Nu s-a multumit cu putin si, mai nou, ambitioasa banateanca s-a pus serios cu burta pe carte, dorind cu orice pret sa ajunga vedeta de televiziune.Reporterii STL.RO au aflat ca Elena Hueanu urmeaza, de ceva vreme, cursurile INTACT Media Academy, proiect coordonat de Alessandra Stoicescu care ofera cursantilor sansa unica de a deveni profesionisti valorosi in specializari precum reporter, prezentator TV, editor-imagine sau cameraman.Iar visul “blondei lui Elan” este unul cu adevarat maret, apropiatii tinerei marturisindu-ne ca timisoreanca de 25 de ani doreste sa ajunga prezentatoarea “Observatorului”!Elena a ocupat deja pupitrul principalului jurnal informativ de la Antena 1 si, dupa cum se poate vedea, nu ii sta deloc rau. Ramane insa de vazut daca visul frumoasei blonde va deveni realitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel