Urmărește emisiunea live
Bloggeriță din Olanda, îndrăgostită de România. Orașul din țara noastră pe care îl compară cu Viena. "E mai relaxat, atmosfera e diferită"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Bloggeriță din Olanda, îndrăgostită de România. Orașul din țara noastră pe care îl compară cu Viena. "E mai relaxat, atmosfera e diferită" / Foto: Captură video Realitatea Plus
Bloggeriță din Olanda, îndrăgostită de România. Orașul din țara noastră pe care îl compară cu Viena. "E mai relaxat, atmosfera e diferită" / Foto: Captură video Realitatea Plus
O bloggeriță din Olanda s-a îndrăgostit de România. 

O vloggeriță din Olanda se declară îndrăgostită de țara noastră. Claire vorbește limba română și a vizitat mai multe orașe de la noi din țară, iar de câțiva ani locuiește în Alba Iulia, transmite Realitatea Plus. Împreună cu soțul ei aceasta a vizitat mai multe obiective turistice și s-a arătat încântată de superbele zone ale României. Totuși, femeia spune că cel mai mult i-a plăcut în București și în Cluj, orașe pe care l-a comparat cu Viena.

"Îmi place foarte mult că sunt piste de bicicliști și pe partea cealaltă. Îmi place Cluj foarte mult. Bineînțeles, București are un loc special în inima mea, dar și Clujul e atât de frumos. Bucureștiul este pentru noi un oraș plin de amintiri. Și mie îmi place Viena, dar nu e aceeași atmosferă. Clujul e mai relaxat, atmosfera e diferită, Viena e prea turistică. Clujul îmi place, este un oraș pe care vreau să îl vizitez de mai multe ori, este foarte frumos", spune Claire.

Clair l-a cunoscut pe soțul ei în Olanda, unde au și locuit timp de 7 ani. Într-o vizită la București, la părinții bărbatului, femeia s-a îndrăgostit de România. Așa a hotărât să se mute la Sibiu, apoi după o vreme, au schimbat locuința cu una din Alba Iulia. 

Vacanța de iarnă. Companiile vin cu mega oferte pentru perioada sărbătorilor, la Târgul de Turism al României

În perioada 10-13 noiembrie va avea loc Târgul de Turism al României - ediţia de toamnă. Evenimentul, organizat de către Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, are loc în pavilionul B1 al Centrului Expoziţional Romexpo, transmite Agerpres. Târgul înregistrează un grad de internaţionalizare de 27%, la eveniment fiind prezenţi reprezentanţi din nouă ţări: Bulgaria, Canada, Egipt, Israel, Japonia, Maldive, Palestina, România şi Turcia.

Conform unui comunicat al organizatorilor, la această ediţie a TTR, 86 de companii vor veni cu "mega oferte pentru vacanţele din perioada sărbătorilor de iarnă. Nu lipsesc "reducerile considerabile" pentru destinaţiile exotice recomandate de Revelion, dar nici promoţiile pentru cazare în staţiuni montane celebre pentru zilele de Crăciun.

"Cei care adoră magia sărbătorilor de iarnă şi decorurile de poveste pot beneficia de oferte atractive la vacanţe de tipul city-break la Târgurile de Crăciun din cele mai populare oraşe europene: Paris, Praga, Viena, Budapesta, Amsterdam, Berlin. Pe lângă promoţiile de sărbători, pasionaţii de călătorie mai pot achiziţiona cu reducere de până la 50%, pachete turistice all inclusive sau de tipul demi-pensiune pentru vară în: Bulgaria, Turcia, Egipt, Grecia, Tunisia, Croaţia şi Dubai, bilete de avion şi chiar sejururi în Delta Dunării, pe litoralul românesc sau în cele mai frumoase zone de munte din ţara noastră. De asemenea, cei interesaţi găsesc la #TTR2022 şi pachete promoţionale la călătoriile către destinaţii exotice, precum: Maldive, Thailanda, Punta Cana, Mauritius, Cancun, Bali, Zanzibar sau Seychelles", subliniază sursa citată. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel