Blat cu PNL, scos la iveală de PSD. "Piedone este cel mai mare interlop din Sectorul 4"
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
DANIEL BĂLUȚĂ, primarul și candidatul PSD al Sectorului 4, a fost invitat la interviurile DC News Live .

Întrebat dacă Răzvan Sava, candidatul PNL la Primăria Sectorului 4, este un blat cu Cristian Popescu Piedone, Daniel Băluță a răspuns afirmativ.

[citeste si]

"Da, cu certitudine. Probabil s-au gândit deja cum vor împărți structura Consiliului Local, cum vor împărți funcțiile. Lipsa de reacție pe care Răzvan Sava o dovedește, tipurile de alianțe pe care le-a dezvoltat, legăturile directe pe care le are cu dl Piedone mă determină să fac cu tărie această afirmație: DA! Din nefericire, PNL Sector 4, prin Răzvan Sava, are o înțelegere tacită cu Piedone", a spus Daniel Băluță la interviurile DC News Live.

"Cel mai mare interlop din Sectorul 4 este însuși Cristian Popescu Piedone. Am proprietatea termenilor. Nu degeaba fac această afirmație. Aceste intimidări pe care le face sunt caracteristicile unei lumi care mie îmi este străină. Sunt uluit, dar și extrem de motivat să îndepărtez această mafie din Sectorul 4. Nu îmi doresc nimic altceva", a adăugat Daniel Băluță, candidatul PSD la Primăria Sectorului 4.

Răspunsul integral îl găsiți după minutul 24:

Candidatura lui Piedone, răsturnare de situație

Judecătoria sectorului 4 a decis miercuri că fostul primar Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat.

Magistrații au admis miercuri mai multe contestații depuse de rude ale victimelor incendiului de la Colectiv și de avocatul Gheorghe Piperea și au respins candidatura lui Piedone la funcția de primar al sectorului 4. Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel