Blaga: USL nu-și respectă promisiunile făcute în campania electorală
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
blaga
blaga

Liderul PDL, Vasile Blaga, a acuzat, vineri, guvernarea USL, că nu și-a respectat nici măcar una din promisiunile făcute în campania electorală, care i-a adus la conducerea Executivului pe membrii Uniunii.

Vasile Blaga a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Zalău, că bugetul propus de USL nu prevede nicio măsură de relansare economică a României. "De asta este preocupat cetăţeanul român, de modul cum ne raportăm la această guvernare USL, care nu îşi respectă niciuna din promisiunile făcute în campania electorală. Acum au un buget, dar un buget care nu prevede nicio măsură de relansare economică a României, ci dimpotrivă, un buget care nu se axează, din păcate, pe crearea de locuri de muncă , un buget care, pentru a putea să se descurce cu plăţile pune biruri tocmai pe cei care muncesc", a spus Blaga, citat de pesurse.

El a mai acuzat USL că a impus prea multe impozite pentru agricultori. "Şi în agricultură eşti chiabur dacă ai de la două vaci în sus, dacă ai de la trei hectare de teren în plus - impozit, dacă eşti foarte harnic şi ai solar de un hectar - impozit", a  afirmat Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel