Data publicării:

Blaga: Udrea nu-i respectă pe membrii PDL

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Elena Udrea 3
Elena Udrea 3

Vasile Blaga a lansat un atac la adresa Elenei Udrea după ce aceasta a spus că s-a ratat exercițiul de imagine prognozat cu ocazia alegerilor interne din PDL.

Liderul PDL a făcut câteva dezvăluiri și din discuțiile pe care le-a avut cu Elena Udrea, care se pare că ar fi dorit să se înscrie în competiția internă din PDL pentru desemnarea candidatului la prezidențiale și care s-ar fi retras în momentul în care a văzut că nu are șanse.

”Așa vede Elena Udrea. Eu cred că iese în față doar cu astfel de declarații care îi fac rău ei în primul rând. A nu ține cont și a nu-i respecta pe cei 130.000 de colegi, care deja au votat. Nu pot să fiu de acord cu această tratare nelalocul ei a colegilor din partid. De astfel, eu m-aș fi așteptat să fie mult mai aproape de partid, să fie mult mai muncitoare. De exemplu, la dezbaterea bugetului, unde a făcut figurație câteva câteva minute. Dar eu cred că ea cu sufletul este mai mult în altă parte, decât în PDL”, a spus Vasile Blaga, scrie Pesurse.

Elena Udrea “a bătut în retragere"

Liderul PDL a mai spus că a discutat cu Elena Udrea care a menționat că a dorit să candideze, dar s-a retras în ultimul moment.

”Noi am avut o discuție cu domnia sa înainte de a începe competiția internă din PDL când a dorit să candideze, dar și-a evaluat șansele și probabil că a bătut în retragere din cauza asta. Dar, în rest, toate la timpul lor”, a mai precizat Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel