Blaga nu va candida la nici o funcţie de conducere în cadrul Biroului Permanent Naţional al PDL, afirma Sorin Frunzăverde
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sorin-Frunzaverde-si-Vasile-Blaga-300x225
Sorin-Frunzaverde-si-Vasile-Blaga-300x225

Vasile Blaga nu va candida duminică la nici o funcţie de conducere în cadrul Biroului Permanent Naţional al PDL, a declarat Sorin Frunzăverde, vicepreşedinte al partidului.

Frunzăverde a menţionat că este exclus ca Vasile Blaga să-şi depună candidatura, fiind vorba despre o decizie mai veche a acestuia.

"Vasile Blaga nu candidează pentru nici o funcţie. Este vorbe despre o hotărâre mai veche a domnului Blaga, reiterată aseară", a declarat Sorin Frunzăverde.

Blaga a câștigat pe termen lung, jucând cartea sincerității. ANALIZĂ efectuată la cald, de politologul Alfred Bulai

Preşedintele organizaţiei de femei, Sulfina Barbu, a declarat pentru Agerpres că Vasile Blaga, care a candidat pentru funcţia de preşedinte al partidului, are dreptul să opteze pentru orice altă funcţie în Biroul Naţional Permanent.

Blaga: un discurs anti-Băsescu care a ridicat jumătate de sală în picioare.Deciziile trebuie luate la Modrogan, nu la Victoria( a se citi Cotroceni)

Cristian Boureanu şi Constantin Ostaficiuc, susţinători ai lui Vasile Blaga, care se înscriseseră în competiţia pentru postul de prim-vicepreşedinte al PDL, şi-au retras candidaturile, duminică, la Consiliul Naţional de Coordonare al partidului.

"Mi se pare normal ca preşedintele ales să îşi aleagă o echipă care să pună în practică moţiunea câştigătoare' a menţionat Boureanu, fiind de părere că diferenţele între cele doua moţiuni 'sunt foarte mari". În ceea ce priveşte alte retrageri, Boureanu a opinat că sunt nişte chestiuni individuale

Nici Cezar Preda nu a mai candidat pentru funcţia de secretar general.

Citește și:

Frunzăverde se retrage din tabăra Blaga, candidând pentru echipa lui Boc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel