Blaga nu-l iartă pe Antonescu. Ce condiții pune PNL-ului
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
vasile blaga
vasile blaga

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că este de ajuns ca PNL să iasă din Uniunea Social Liberală pentru a discuta. Condiția pusă de președintele PDL este ca PNL să nu mai atace instituțiile statului. Chiar și așa, Vasile Blaga nu-l poate ierta pe Crin Antonescu pentru că doar el și Adrian Năstase "și-au propus să desființeze formațiunea democrat-liberală". 

"Există vreo diferență de abordare între PSD și PNL față de tot ceea ce înseamnă respectul față de instituțiile statului și față de independența justiției ? Nu. Deci, dacă domnul Crin Antonescu și PNL ies mâine din Alianța USL va trebui să-i întrebăm: domne', matale, cu partidul domniei tale, în continuare te opui Justiției în încercarea de a face dreptate ? Eu nu acuz niciun fost ministru, eu nu fac vinovat pe nimeni, dar trebuie să asigurăm accesul Justiției la actul de justiție. Aș spune că, uneori, mai rău decât PSD-ul a făcut asta PNL-ul. Atacul la Parchete, sigur acum pe primul loc este domnul prim-ministru Ponta, dar i-a ținut isonul domnul Antonescu. Este un adevăr de spus aici", a spus Vasile Blaga, marți seara, la postul B1 Tv.

Vasile Blaga a subliniat că PDL nu-l poate ierta pe Antonescu. "Doar doi oameni și-au propus să desființeze formațiunea democrat-liberală. Adrian Năstase, în 2003-2004, și acum doi ani și anul trecut, Crin Antonescu. Complicat ca PDL-ul să-l urmeze vreodată pe domnul Crin Antonescu", a mai spus președintele PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel