Blaga: Multe dintre revendicările reformiştilor se regăsesc în Statutul PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vasile blaga, pdl
vasile blaga, pdl

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, înaintea şedinţei CNC, că multe dintre revendicările reformiştilor se regăsesc în Statutul PDL. Întrebat despre respingerea propunerii reformiştilor ca cei trimişi în judecată să fie excluşi automat din PDL, Blaga a spus că deciziile luate vineri seară au fost rezultatul a patru ore de dezbatere, iar dacă partidul a hotărât aşa, înseamnă că acestea sunt bine gândite.

Vasile Blaga a spus că dacă se citeşte cu atenţie Statutul PDL, se poate vedea că multe dintre revendicările reformiştilor se regăsesc în document, informează Mediafax. El a menţionat, de asemenea, că orice reprezentant PDL care va dori să conducă o moţiune şi nu are vechimea necesară va primi, pentru Convenţia din mai, derogare. Blaga a menţionat că nu se poate modifica însă Statutul în acest sens.

Întrebat despre respingerea propunerii reformiştilor ca cei trimişi în judecată să fie excluşi automat din PDL, Blaga a spus că deciziile luate vineri seară au fost rezultatul a patru ore de dezbatere, iar dacă partidul a hotărât aşa, înseamnă că acestea sunt bine gândite.

Democrat-liberalii ezită să ia măsuri pentru a curăţa partidul de membrii care au probleme cu justiţia. Colegiul Director al PD-L a respins vineri propunerea ca membrii PD-L trimişi în judecată să fie suspendaţi din partid. Sarcina de a face curăţenie în partid o va avea viitoarea conducere a PDL, ce va fi aleasă la congresul din 14 mai.

Citeşte şi:

PDL are un nou statut. Reformiştii au votat împotrivă – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel