Blaga despre Ponta: „ Minte și când respiră ”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vasile-blaga
vasile-blaga

Președintele PDL, Vasile Blaga, a vorbit luni despre privatizarea Oltchim. Blaga a declarat că premierul Victor Ponta „ își bate joc nu numai de un oraș, ci și de familiile celor care lucrează acolo ” și a susținut că acesta „ minte și când respiră ”, adăugând că investitorul care preia combinatul trebuie „ să fie serios și cu mulți bani ”.

[caption id="attachment_236288" align="alignleft" width="310"] foto: mediafax[/caption]

 „ Domnul Ponta, indiscutabil, este cel mai slab premier pe care România l-a avut după 1989 și se chinuie să dovedească lucrul acesta în fiecare zi. Domnia sa, cu un cinism extraordinar, de câteva zile își bate joc nu numai de un oraș ci și de familiile celor care lucrează acolo ”, a spus Blaga.

Liderul PDL a mai explicat că „ în 5 septembrie acesta declara la sediul Guvernului că domnul ministru al Economiei, domnul Chițoiu, răspunde cu capul, cu sufletul, nu știu cu ce pentru privatizarea respectivei întreprinderi, a Oltchimului ” susținând că „ acum nu răspunde nimeni ”.

„ Cum este posibil ca să realizeze instituțiile din subordinea Guvernului, acest caiet de sarcini, ca să permită oricui să se prezinte la licitație? Astazi vorbește domnul Ponta că nu are bani domnull Diaconescu? Păi de bonitate cine răspunde? Nu tot dânșii? ”, se mai întreaba senatorul PDL.

El a adăugat că „ și-au bătut joc de oamenii aceia ” și „ încearcă să-i prostească în fiecare zi ”, susținând că „ domnul Ponta, cum bine spune un coleg de-al nostru - Cezar Preda - minte și când respiră ”.

Cât despre o rezolvare, Blaga este de părere că „ aici lucrurile trebuiesc gândite foarte serios pentru că nu poate funcționa evident fără Arpechim” și „ trebuie să vină un investitor foarte serios și cu foarte mulți bani ”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel