Blaga, atac la Stroe: Parcă vorbea cu nevastă-sa în bucătărie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
blaga decenews
blaga decenews

Candidat la președinția PDL, Vasile Blaga i-a atacat constant pe liderii USL în timpul discursului său. Pe ministrul de Interne, Radu Stroe, l-a apostrofat pentru atitudinea antieuropeană în problema Schengen.

"Radu Stroe parcă vorbea cu nevastă-sa în bucătărie", a spus președintele PDL, referitor la declarația lui Radu Stroe legată de ministrul de Interne german. Liberalul declara atunci că Hans Peter Friedrich a pierdut ocazia să tacă, în momentul în care a anunțat că Germania se va opune prin veto intrării României în Schengen.

Vasile Blaga a mai spus că unii dintre cei care l-au precedat la tribuna de discurs au mințit și, totodată, le-a mulțumit pentru gândurile "bune".

Liderul democrat-liberal a reamintit că în vara lui 2012 l-a susținut cu toate forțele pe președintele Traian Băsescu și statul de drept. Cuvintele lui Blaga au fost însoțite de uralele puternice ale delegaților, printre care și Radu F. Alexandru, aflat în primul rând.

Vasile Blaga a arătat că nu-și asumă niciun fel de responsabilitate pentru căderea guvernului Boc, deoarece democrat-liberalii au cerut demisia lui Emil Boc încă din 2010.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel