Blaga: Am convocat Colegiul Director Naţional extraordinar
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vasile-blaga
vasile-blaga

Colegiul Director Naţional al PDL se va reuni luni la ora 11:00 pentru a lua măsurile care se impun, a declarat miercuri preşedintele partidului, Vasile Blaga, care a mai precizat că PDL "este alături de preşedintele Traian Băsescu clar şi fără comentarii".

[caption id="attachment_199174" align="alignleft" width="310" caption="Foto: Mediafax"][/caption]

"Am convocat pentru luni la ora 11:00, printr-o dispoziţie de preşedinte al partidului, Colegiul Director Naţional Extraordinar tocmai pentru a lua toate măsurile care se impun în situaţia dată", a precizat Vasile Blaga într-o conferinţă de presă, citat de Mediafax.

Preşedintele PDL a declarat, miercuri, că PDL "este alături de preşedintele Traian Băsescu clar şi fără comentarii" şi a făcut un apel "solemn" adresat UDMR, UNPR şi grupului minorităţilor "să se trezească" şi să nu participe la acte de banditism politic.

"Fac un pel solemn, UDMR, UNPR, grupul minorităţilor treziţi-vă! Nu participaţi la acte de banditism politic. Am guvernat împreună, am lucrat împreună cu Traian Băsescu şi ştiţi foarte bine că nici Constituţia, nici democraţia nu s-au aflat vreodată în pericol în această perioadă. Nu puneţi umărul la răsturnarea democraţiei în România. Demonstraţi că aveţi conştiinţă pentru ca apoi să vă puteţi uita în ochii celor care v-au ales", a spus Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că PDL "se va împotrivi abuzului grosolan de suspendare a preşedintelui", nu pentru a apăra o persoană sau vreun partid, ci pentru a apăra legea şi ce s-a câştigat în ultimii 20 de ani.

"PDL este alături de preşedintele Traian Băsescu clar şi fără comentarii pentru că PDL e alături de români, de lege şi de democraţie", a mai spus Vasile Bla

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel