Urmărește emisiunea live
BLACK FRIDAY 2019. Listă cu cele mai bune oferte de Black Friday 2019
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
BLACK FRIDAY 2019. S-a dat startul la ofertele Black Friday pentru anul acesta! Este vorba despre fenomenul care a luat amploare din ce în ce mai mult în ultimii ani și care s-a dezvoltat masiv inclusiv în România. Anul acesta, Mr. Finance a realizat o listă cu cele mai bune oferte de Black Friday, la diferite categorii de produse, pentru consumatorii români.

BLACK FRIDAY 2019. În ciuda faptului că Black Friday s-a născut în Statele Unite ale Americii, a reușit destul de repede să depășească granițele continentului. Din 2011 și până în prezent, cumpărătorii români se bucură și ei de o piață a reducerilor, unde pot să aleagă dintre mii de produse ale căror prețuri sunt mai mici chiar și cu până la 90%. Se poate afirma cu certitudine că retailerii au învățat din greșeli și s-au pregătit din ce în ce mai bine pentru perioada din an în care toată lumea caută să achiziționeze produse.


BLACK FRIDAY 2019. Cum s-a furat startul


Chiar dacă Black Friday ar trebui să dureze o singură zi, acest aspect s-a modificat în ultimii ani, întrucât comercianții au constatat că publicul larg are nevoie de mai mult timp la dispoziție pentru cumpărături. Din acest motiv, multe dintre magazinele online deja au furat startul și au aplicat discount-uri atât la produsele de pe rafturi, cât și la produsele disponibile în mediul online.


Mai exact, în centrele comerciale, dar și pe site-uri, reducerile nu durează doar o zi, ci în unele cazuri chiar toată luna noiembrie. Cei care au foarte puțin timp liber sau sunt indeciși se bucură de reduceri, iar magazinele, de profituri mai mari.


15 noiembrie, ziua oficială de Black Friday în 2019


În mod oficial, 15 noiembrie este ziua în care s-a decis anul acesta organizarea Black Friday în România. Practic, aceasta este data la care, începând cu miezul nopții, începe goana după cumpărături și căutările pentru cele mai bune prețuri. Cei care vor să fie printre primii clienți care se bucură de reduceri trebuie să fie atenți încă dinainte de 12 noaptea, să pregătească bine cardurile și să știe exact care sunt produsele de care au nevoie.


BLACK FRIDAY 2019. Produse "vânate" în timpul Black Friday


Dacă la început în România existau doar câteva categorii de produse pentru care cumpărătorii puteau găsi reduceri în timpul Black Friday, de-a lungul timpului oferta a devenit una extrem de variată. De exemplu, românii pot achiziționa electrocasnice mici și mari, piese de mobilier, echipamente IT, gadget-uri, dar și pachete atractive de vacanță, piese vestimentare sau încălțăminte. Dintre toate acestea, obiectele care se vând cel mai bine sunt telefoanele mobile, laptop-urile și televizoarele. Totodată, produsele cosmetice și cărțile încep să fie și ele la mare căutare.

Produsele cu reduceri mari, primele care se vând


Consumatorii care vor să se numere printre cei ce reușesc să se bucure de discount-uri de până la 90% trebuie să fie foarte atenți și să aștepte momentul 0 al reducerilor, atunci când se dă startul. De exemplu, în 2018, numai în primele câteva secunde de la începutul Black Friday, peste 1 milion de oameni au accesat platforma eMAG. Se preconizează că acest număr va fi chiar mai mare în 2019, pentru că mulți dintre consumatori au înțeles că este important să se numere printre primii care au ocazia de a prinde reducerile.


Lista de priorități


Mr. Finance, partenerul românilor în finanțe și shopping le recomandă tuturor cumpărătorilor să se bucure de reduceri, însă fără a uita că trebuie să fie cumpătați. În goana după discount-uri, există persoane care se abat de la lista de priorități și cumpără produse de care nu au neapărată nevoie. Ideal este ca toți cei ce vor să se bucure de Black Friday, indiferent dacă fac acest lucru pe parcursul lunii noiembrie sau doar pe data de 15, să conceapă o listă pe care să fie trecute doar produsele de care au nevoie.


În măsura în care bugetul din contul de economii le permite, românii pot să își extindă aria de căutări și să facă mai multe investiții. De exemplu, Black Friday este momentul ideal pentru înlocuirea electrocasnicelor din casă, indiferent dacă este vorba despre frigidere, cuptoare cu microunde, aragaze sau roboți de bucătărie.


Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, motiv pentru care toată lumea ar trebui să ia în considerare achiziționarea din timp a cadourilor pentru cei dragi. Black Friday este un pretext bun în acest sens, iar tot mai mulți oameni aleg să cumpere cadouri de Crăciun în avans, economisind astfel mai mulți bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel