Black Friday 2018. Sunt cumpărăturile online sigure?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Black Friday 2018. Vinerea neagră este ziua perfectă pentru a cumpără cele mai bune chilipiruri și a salva o mulțime de bani. Pe parcursul zilei vei putea găsi numeroase oferte la diverse produse, de la electronică, la modă sau articole pentru bebeluși. Reducerile se aplică atât în cazul magazinelor online, cât și clasice, unele atingând chiar și 70%.

Black Friday 2018. Însă se pune problema încrederii în cumpărăturile online. Sunt suficient de sigure astfel încât să nu te trezești cu altceva decât ai comandat?

Black Friday 2018. Bineînțeles că da! Unele dintre cele mai bune vânzări de Black Friday se fac online! Început ca un eveniment in-store din anii 1930, cumpărăturile de Black Friday au suferit o transformare uriașă. Odată cu creșterea recentă a comerțului electronic, tranzacțiile de Black Friday pot fi găsite atât în magazin, cât și online.

Black Friday 2018. Pentru cumpărătorul modern și comod, tranzacțiile online înseamnă mai mult decât shopping în magazinele clasice.

Black Friday 2018. În primul rând, să cumperi online e cel mai comod și rapid, produsele sunt livrate la ușa ta fără să miști un deget. Nu strică să îți notezi câteva site-uri interesante, pe care să le accesezi în ziua de Black Friday.

Black Friday 2018. Bineînțeles că mediul online vine la pachet cu ilegalități. Nu cumpăra niciodată nimic de pe un site care nu are "https" la începutul adresei URL. "S" înseamnă siguranță. Ar trebui să existe și un lacăt verde în partea stângă a browser-ului.

Black Friday 2018. Calitatea site-urilor false variază, de la cele foarte exacte la cele pline de erori gramaticale.

VEZI ȘI Black Friday 2018. Ce nu știai despre Black Friday la nivel mondial

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel