Black Friday 2018. Fapte pe care nu le știai: Aduce moarte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Black Friday 2018. De Black Friday, este o mare plăcere să cumperi după pofta inimii lucruri la care ai râvnit pe tot parcursul anului. S-ar putea să fii un cumpărător veteran al Black Friday-ului, însă cât de mult știi cu adevărat despre ziua în sine?

Black Friday 2018. Spre exemplu, știai că anumiți comercianți creează produse cu versiuni ale calității scăzute tocmai pentru a vinde doar de Black Friday?

Mai mult de 30% din magazinele americane participă la Black Friday

Black Friday 2018. Sigur știai că Black Friday era popular, dar chiar atât de popular? Anul trecut, 102 milioane de persoane au făcut cumpărături în Vinerea Neagră. Asta înseamnă aproximativ 32% dintre americani.

Vinerea neagră poate fi mortală

Black Friday 2018. Probabil ai fost prins în îmbulzeala specifică Black Friday-ului sau ai văzut oameni care se iau chiar și la bătaie din cauza unui produs. Tristul adevăr este că au și murit cumpărători.

Black Friday 2018. În ultimii 10 ani, șapte morți și 98 de răniți s-au înregistrat de Vinerea neagră.

Ziua își datorează numele polițistului Philly

Black Friday 2018. Probabil ai auzit că "Vinerea Neagră" provine de la un termen contabil: profiturile comercianților au intrat în faliment. Dar numele a venit de la polițiștii din Philadelphia, care erau frustrați de traficul și aglomerația date de cumpărători. Retaililor nu le-au plăcut conotația negativă, așa că au răspândit-o pe cea provenită dintr-un termen contabil.

Producătorii creează produse de calitate redusă doar pentru Black Friday

Black Friday 2018. Ai văzut o reducere semnificativă la televizoare, laptopuri sau tablete? Este indicată prudența. Unele produse publicate la reduceri sunt ceea ce se numește "produse derivate "- articole fabricate de același producător care arată aproape la fel ca modelul standard, dar cu câteva diferențe foarte importante. Aceste produse sunt fabricate în general mai ieftin, uneori cu componente mai puțin costisitoare.

Milenarii sunt cei mai mari cumpărători

Black Friday 2018. Ai fi ghicit că milenarii sunt generația cea mai dedicată Black Friday-ului?

Black Friday 2018. Anul trecut, 53,8% dintre cei cu vârste între 18 și 24 de ani și 62,1% dintre cei cu vârste cuprinse între 24 și 35 de ani au cumpărat de Black Friday.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel