Black Friday 2018. Ce să nu cumperi de Vinerea Neagră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
BLACK FRIDAY 2018. Internetul este plin de sfaturi despre ce să cumperi de Black Friday 2018, cum să-ți faci economii sau să-ți planifici momentele de shopping. Însă ce ne facem când ne trezim cu o țeapă? Ce nu este indicat să cumpărăm de Black Friday 2018?

BLACK FRIDAY 2018. Trebuie reținut un aspect foarte important legat de ziua reducerilor: Black Friday 2018 este ocazia perfectă pentru comercianți de a scăpa de stocurile de produse vechi. Deci vor afișa reduceri semnificative aplicate produselor de generație veche sau de calitate îndoielnică, pe care cumpărătorii le-au evitat luni de zile.

BLACK FRIDAY 2018. Astfel de reduceri îndoielnice se aplică, de regulă, în cazul produselor electronice IT&C.

BLACK FRIDAY 2018. De evitat este cumpărarea televizoarelor foarte ieftine, dacă review-urile și comentariile celor care le-au cumpărat deja sunt nefavorabile (îți ia câteva secunde să arunci un ochi pe ratingul afișat în magazin și să citești câteva puncte pro și contra).

BLACK FRIDAY 2018. Nici pentru telefoane și tablete nu trebuie acordat prea mult credit, în special modelelor cu prețuri sub 400 RON, din cauză că performanța nu este adecvată utilizării zilnice, chiar dacă prețul este foarte bun.

VEZI ȘI Black Friday 2018. Listă magazine participante în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel