BLACK FRIDAY 2017. Reduceri la produsele de bricolaj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
BLACK FRIDAY 2017. De BLACK FRIDAY 2017, numai in perioada 16-26 noiembrie 2017, ai sansa sa-ti innoiesti gradina cu produse de bricolaj la preturi reduse.

BLACK FRIDAY 2017. Esti la un pas de-ati indeplini visul de Black Friday 2017 pentru ca Gardenpedia a redus preturile la produsele de gradinarit in asa fel incat sa ai ocazia sa cumperi produse calitative si noi la preturi reduse. 

BLACK FRIDAY 2017. Vorbim despre 200 de articole din toate categoriile de gradina de pe site, si anume: carucioare, aspersoare, hidrofoare, freze de zapada, lopeti de zapada, kituri pentru fantani arteziene, furtune, pompe pentru iazuri sau diferite accesorii, in asa fel incat, tot ce ai visat sa achizitionezi pentru a-ti construi gradina visurilor, sa fie acum posibil! Grabeste-te si profita de reducerile reale la produsele de bricolaj din saptamana Black Friday 2017!

BLACK FRIDAY 2017. Daca tot este Black Friday 2017 (desi reducerile dureaza o saptamana intreaga) transportul va fi gratuit pentru comenzi de minim 99 lei.

[citeste si]

BLACK FRIDAY 2017. Daca te numeri printre persoanele interesate de aceasta ramura a shoppingului online, gradinaritul, intra pe magazinul online www.gardenpedia.ro/black-friday-2017 si lasa-te purtat printre produsele de gradina care beneficiaza de discount cu ocazia evenimentului Black Friday si care te pot ajuta in desfasurarea activitatii de gradinarit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel