Black Friday 2013: Reduceri anunțate pentru 29 noiembrie - Black is Back
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Românii au celebrat ziua de Black Friday 2013 în data de 22 noiembrie, însă comercianții anunță reduceri și pentru data de 29 noiembrie.

Magazinul online Oktal.ro va organiza o a doua campanie de tip "Black Friday" în acest an, pe 29 noiembrie 2013 - aceasta fiind, de fapt, şi ziua "oficială" a Black Friday la nivel internaţional. "Mulţi clienţi ne-au semnalat că nu au înţeles foarte clar când este Black Friday în 2013, ţinând cont de numeroasele zile alese de retaileri pentru a organiza campanii sub această titulatură. Pentru că Black Friday în România nu a fost atât de comprimat precum la nivel mondial, am decis să organizăm o nouă campanie de reduceri substanţiale, pe 29 noiembrie, campanie denumită Black is Back", spun reprezentanţii Oktal.ro.

Black is Back

Astfel, în ziua de vineri, 29 noiembrie 2013, vizitatorii www.oktal.ro vor putea achiziţiona produse din campania Black Friday de pe 22 noiembrie, dar şi alte produse nou-adăugate în promoţii. În plus, reprezentanţii magazinului promit o surpriză plăcută pe una dintre cele mai căutate categorii de produse din 2013. Startul în campania Black is Back este programat pe 29 noiembrie, ora 00:00. Produsele vor putea fi comandate până la finalul zilei.

"Anul acesta, Black Friday a fost un eveniment de shopping atipic, în sensul că nu a existat un consens în retail cu privire la momentul organizării acestei «sărbatori» a shoppingului. În unele cazuri, Black Friday a început chiar mai devreme de 22 noiembrie. Pentru IT&C, ziua principală a fost 22 noiembrie, dar mulţi retaileri vor organiza Black Friday pe 29 noiembrie. Această situaţie a determinat confuzie în rândul unora dintre clienţi şi, pentru a satisface cererea pentru cât mai mulţi, am decis că o a doua etapă de Black Friday este necesară", subliniază oficialii magazinului online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel