Black Friday. eMAG, 77 produse comandate pe secundă în prima oră de campanie
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
eMAG a înregistrat o medie de 77 de produse comandate pe secundă în prima oră de campanie Black Friday, iar primul milion de lei a fost comandat în 12 secunde, potrivit retailerului. 

Până în prezent, au fost comandate online 122 de automobile, 3,9 kilograme de aur şi 1.800 de nopţi de cazare. eMAG a înregistrat, după primele 9 ore ale ediţiei din 2018 a Black Friday, vânzări de peste 355 milioane lei şi peste 930.000 de produse comandate. 35.000 de clienţi au comandat online la eMAG pentru prima dată. Rezultatul zilei de Black Friday de anul trecut a fost depăşit la ora 16:20, iar promoţiile vor fi suplimentate până după miezul nopţii.

"Comenzile de Black Friday au atins un nivel record în primele 9 ore de la deschiderea evenimentului. Avem un interes fără precedent care ne va duce la o creştere cu aproape 30% faţă de anul trecut şi cu 10% peste ţinta noastră pentru acest an. Estimăm vânzări de peste 440 milioane lei pentru toată ziua", a declarat Tudor Manea, director general eMAG. 


Potrivit comunicatului citat, clienţii eMAG au donat constant pe parcursul zilei, iar estimările arată că, până la finalul zilei, suma va atinge 100.000 de lei, toate aceste donaţii mergând către proiectele pentru educaţie gestionate de Fundatia eMAG. Până la ora 16:00, eMAG a înregistrat comenzi în valoare de peste 355 milioane de lei, iar 75% din trafic a fost realizat de pe dispozitive mobile. 

Ponderea comenzilor cu cardul a depăşit 34%, în creştere de la media de 30% din 2017

"Una din 11 comenzi are un produs pentru copii. Cea mai complexă comandă are 26 de produse şi include televizor, maşină de spălat, aspirator, articole sportive, blender, fier de călcat, cuptor cu microunde, scaune, saltea şi altele", se mai arată în comunicat. În afară de automobile, aur şi nopţi de cazare, printre produsele inedite comandate s-au mai aflat şi bilete la evenimente, abonamente la servicii medicale şi abonamente stomatologice, precum şi ceasuri şi bijuterii de lux. Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online din România şi exportă know-how şi tehnologie românească în Bulgaria, Ungaria şi Polonia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel