Acestea nu sunt altceva decât dulciuri sărace în calorii, dar delicioase și super ușoare. Sunt perfecte pentru a fi servite atât adulților, cât și copiilor.
Iată de ce aveți nevoie pentru a face această rețetă:
200 gr de ovăz,
vanilie, nucșoară, scorțișoară - după gust,
1 lingură de fulgi de cocos sau 1 lingura de semințe de dovleac,
150 grame pulpă de dovleac,
1 linguriță de praf de copt,
150 de grame de morcovi,
1 albuș de ou,
praf de sare,
câteva picături de stevia,
pentru decor - zahăr pudră.
Metoda de preparare
Morcovii se curăță de coajă și de taie felii. La fel, se procedează și cu dovleacul. Transferați apoi cele două ingrediente într-o cratiță plină cu apă, care se pune pe foc. Legumele se fierb până când cele două legume se înmoaie.
După timpul necesar, scoateți legumele din apă și transferați-le într-un bol. Pasați-le pentru a le transforma într-un piure.
Paste delicioase cu vinete. Cum să le prepari dietetice cu doar o lingură de ulei
Adăugați un praf de sare în piureul de morcovi și dovleac și praful de copt. Amestecați și adăugați fulgii de cocos și la alegere: vanilie, nucșoară sau scorțișoară. Dacă doriți un aluat mai dulce, puteți adăuga și câteva picături de îndulcitor lichid.
Se adaugă apoi albușul și fulgii de ovăz, care trebuie mai întâi măcinați. Amestecați bine cu o spatulă.
Frământați cu mâinile până obțineți un aluat moale și omogen. Puneți pe masă o hârtie de copt și întindeți pe ea aluatul până obțineți o foaie cu o grosime de aproximativ 6 - 8 milimetri.
Adaugă bere în aluatul de pâine și bucură-te de rezultat! O rețetă rapidă și savuroasă
În acest moment, modelează-ți biscuiții: fă romburi cu ajutorul unui cuțit, apoi aranjează-le pe o tavă de copt, farfuria acoperită cu hârtie de pergament. Biscuiții se coc la 180 de grade timp de 20 - 25 de minute. După timpul necesar, lăsați-i să se răcească, apoi și stropiți-i cu zahăr pudră.
Prăjitură moale și delicioasă în două culori. Ai nevoie de iaurt și cacao pentru un desert fantastic
Prăjitura cu cacao se prepară ușor și nu trebuie să fii cofetar. Așadar, într-o perioadă relativ scurtă de timp, îți vei satisface pofta de dulce.
Acesta este un desert foarte simplu, dar în același timp delicios. Va fi pe placul tuturor atât de mult încât nu va rămâne nici măcar o firimitură.
Nu întâmplător este ideal pentru un mic dejun sau pentru o gustare savuroasă într-o zi proastă. Ingredientele sunt ușor disponibile, pentru că sunt folosite atât de des în bucătărie încât este imposibil să nu le ai deja în cămară.
Șnițele de varză. Sunt mai gustoase decât cele din carne și au un gust unic
În plus, desertul este perfect pentru cei care urmează o dietă, deoarece echilibrează perfect lejeritatea cu bunătatea, permițând și persoanelor, care doresc să se mențină în formă, să savureze ceva dulce.
Timp de pregătire - 5 minute, timp de gătire -30-35 minute, timp total - 40-45 minute, porții - 12 felii, calorii - 150 per felie.
Ingrediente:
240 grame de făină,
200 grame de iaurt,
90 grame de îndulcitor cu stevia (sau alternativ 180 grame de zahăr normal),
50 grame de unt topit,
3 ouă,
3 linguri de cacao pudră,
1 linguriță de praf de copt,
1 praf de sare,
zahăr pudră,
ulei pentru tava de copt.
Prepararea
Sparge ouăle într-un castron, adaugă sarea și îndulcitorul de stevia (sau zahărul) și bate-le cu un tel. Acum adaugă untul și amestecă. Urmează iaurtul, praful de copt și făina cernută.
Odată ce obții un aluat omogen, împarte-l în două boluri. Integrează praful de cacao în unul dintre cele două bolul și amestecă cu o spatulă.
Clătite delicioase cu mere și iaurt, fără nicio picătură de ulei. Doar 40 de calorii pe porție
Acum unge cu ulei o formă de copt dreptunghiulară și pune, alternativ, câte două linguri din fiecare bol de aluat. Fă acest lucru până când termini cele două compoziții. Apoi cu o scobitoare încearcă să le amesteci.
La final, tava se dă în cuptorul preîncălzit. Prăjitura se coace timp de 30-35 minute la o temperatura de 170°C. Înainte de servire, desertul se decorează cu zahăr pudră. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Horoscop 25 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să mai amâne o discuție delicată! Nu vei scăpa
- O nouă escrocherie face ravagii în Franța. Ce este metoda "cetățeanul român"
- Mircea Badea, propunere tare pentru șoferii de mașini electrice: Ori protejezi natura, ori ce faci?!
- Salariu minim mai mare decât cel minim pe economie și șase salarii compensatorii pentru toți angajații din bănci. Acordul parafat miercuri cu sindicatele
- Satul în care vin turiști din Austria, Germania, Belgia și de peste Ocean. Tanti Emilia dezvăluie secretele ciorbei de miel: ”Este regele ciorbei”
- Acoperiș pe toate blocurile. Sociologul Bulai vine cu o idee inedită, ca la țară, dar cu ”super rentabilitate”: Micul Paris pe bune!
- Ucraina a refuzat ca o stradă din Odesa să se numească Mihai Eminescu. Ce variante au fost acceptate
- Mugur Ciuvică a spus cine ar fi cel mai bun președinte pentru România: E la ani lumină față de orice contracandidat / video
- Loto 6/49. Rezultatele tragerilor de joi, 25 aprilie, 2024. Report cumulat la Noroc de peste 1,85 milioane de euro
- Iohannis zice că "economia României nu șchioapătă". Coșea: Bineînțeles că nu, pentru că se târâie ca un melc. Ce îi trebuie pentru a deveni "tigru"
- Cum fac criminaliștii percheziția informatică. „Nu întotdeauna este prezent și suspectul”
- Chirieac, după Ciolacu a reamintit că nu a pierdut alegeri de când conduce PSD: Singurele care contează sunt prezidențialele
- Weekendul în care cei tupeiști vor câștiga: Vor primi oportunități și nu le va păsa de gura lumii