Biscuiți cu nucă de cocos: fără unt și cu puțin zahăr. Sunt gata în 15 minute
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Biscuiți cu nucă de cocos - fără unt și cu puțin zahăr. Sunt gata în 15 minute. Sursa - Pexels
Biscuiți cu nucă de cocos - fără unt și cu puțin zahăr. Sunt gata în 15 minute. Sursa - Pexels
De multe ori nu avem chef să petrecem prea mult timp în bucătărie, dar ne este poftă de ceva dulce. Ne salvează această rețetă de biscuiți cu nucă de cocos: fără unt și cu puțin zahăr.

Acești biscuiți sunt crocanți și delicioși, iar copiii îi vor adora. Și nu, nu sunt clasicele dulciuri cu nucă de cocos. Deși conțin puțin zahăr, acești biscuiți vor avea și niște picături de ciocolată neagră. 

Iată ce ingrediente de care avem nevoie:

200 de grame de nucă de cocos răzuit,

70 grame de grame de ștevie;

coaja de la o portocală,

50 de grame de chipsuri de ciocolată neagră;

3  albușuri.


Chiftele de vinete și ton, un deliciu culinar, potrivit și pentru cei care sunt la dietă. Au doar 65 de calorii

 

Biscuiți cu nucă de cocos: fără unt și cu puțin zahăr. Sunt gata în 15 minute. Preparare

 

Pentru a înjumătăți cantitatea de zahăr necesară pentru această rețetă, vom folosi ștevia, un îndulcitor natural cu zero calorii. În felul acesta vom obține  biscuiți dulci, dar cu mult mai puțin zahăr.

Muștar de struguri: un sos uimitor pentru brânzeturi și friptură, pe care îl poți face acasă

Ștevia va da biscuiților un gust care amintește de lemnul dulce. Dacă nu ne place, îl putem înlocui cu 150 de grame de zahăr granulat alb.

Puneți nuca de cocos deshidratată și ștevia într-un bol și amestecați-le bine. Adăugați și chipsurile de ciocolată. Radeți în amestec coaja unei portocale, pe care trebuie să o spălați bine înainte.

La final introducem și albușurile și amestecam bine cu o spatulă. Va trebui să obțineți un aluat moale și omogen.

Pizza cremoasă și ușoară cu blat de orez. Trucul pentru o crustă crocantă și delicioasă

Să creăm acum micile noastre prăjituri: Luați câte puțin aluat și formați o minge.  Aranjați toate bilele formate, pe o tavă de copt, tapetată cu hârtie de pergament.

Apăsați ușor pe fiecare bilă de aluat, pentru a-i da o formă plată. Coaceți biscuiții în cuptorul preîncălzit la 200°C,  pentru aproximativ 10-15 minute.

Amestecă morcovii cu făină. Vei obține cel mai delicios tort, pe care l-ai gustat vreodată

Biscuiții sunt copți după ce s-a format o crustă crocantă și aurie. Acești biscuiți cu nucă de cocos, fără unt și cu fulgi de ciocolată, sunt cu adevărat irezistibili. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel