Biscuiţi cu ghimbir. Desertul perfect pentru Crăciun
Biscuiţii cu ghimbir sunt perfecţi pentru sărbătoarile de iarnă. Se fac foarte uşor şi sunt delicioşi.
Ingrediente
4 căni de făină
1 lingură de praf de copt
2 lingurițe de ghimbir măcinat
2 lingurițe scorțișoară măcinată
1 cană de unt
1 cană zahăr brun
1 ou
1/2 cană miere
Mod de preparare
Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să adăugați într-un bol mare făină, ghimbir, drojdie, scorțișoară. Într-un alt bol, batem untul cu zahărul. Când s-au topit, se adaugă mierea și oul.
Amestecaţi compoziţia obţinută cu făina, ghimbirul şi scorţişoara. Dacă amestecul nu este suficient de compact, puteţi să mai adăugaţi făină. Puneţi aluatul obţinut într-un recipient de plastic etanş. Se ţine într-un loc răcoros timp de două ore.
După cele două ore, se întinde aluatul şi dăm biscuiţilor forma preferată. Se pun într-o tavă cu hărtie de copt şi se coc la 180 de grade, timp de 20 de minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News