Birchall, nervoasă când a văzut cum arată strada ei. MESAJ TĂIOS pentru Clotilde Armand
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Ana Birchall  Foto: Crișan Andreescu
Ana Birchall Foto: Crișan Andreescu
Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a transmis un mesaj tăios la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. 

Printr-o postare pe Facebook, fostul ministru al Justiției Ana Birchall a transmis că, „în calitate de locuitor al Sectorului 1, pe mine chiar nu mă interesează disputele dintre primarul Sectorului 1 și firma care ridică gunoiul de pe strada mea!”.

Ana Birchall a precizat că nu o interesează nici „dialogul” și „replicile pe Facebook dintre primarul general și primarul Sectorului 1... doamna primar de sector putea totuși să pună mâna pe telefon și să vorbească direct cu primarul general, nu să se converseze pe Facebook, dar asta e altă discuție!”.

„Așa după cum chiar nu mă interesează exercițiile de PR politic cu poze de la acțiunile de voluntariat ale doamnei primar de sector 1 pentru ridicatul gunoiului!”, a completat fostul ministru al Justiției.

Birchall: Aceasta este așteptarea mea și a locuitorilor Sectorului 1 

În continuare, în dreptul fotografiilor în care apar mormane de gunoi, Ana Birchall a scris că „pe mine însă mă interesează că stradă mea (și sectorul în care locuiesc) să nu fie transformată în groapă de gunoi și focar de infecție!”

„Pe lângă imaginea deplorabilă cu mormanele de gunoi vechi de câteva săptămâni este inadmisibil și iresponsabil ca în plină pandemie să avem mormane de gunoi prin care mișună diverse vietăți existând astfel un real risc pentru sănătatea noastră. Disputa cu firma care ridică gunoiul trebuie urgent rezolvată de către primarul Sectorului 1 fiind în directa sa responsabilitate! Aceasta este așteptarea mea și a locuitorilor sectorului 1 care au votat pentru schimbarea primarului Sectorului 1”, a mai scris Ana Birchall.

Iată imaginile: 

In calitate de locuitor al sectorului 1 pe mine chiar NU ma intereseaza disputele dintre primarul sectorului 1 si firma...

Publicată de Ana Birchall pe Sâmbătă, 12 decembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel