Bindi Irwin a salvat zeci de mii de animale din incendiile din Australia
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Mai multe organizații nonguvernamentale, printre care și cea deținută de familia Irwin, se implică din plin zilele acestea să salveze animalele sălbatice din incendiile australiene.

Bindi Irwin a postat mai multe fotografii pe rețeaua de socializare Instagram, acolo se pot vedea acțiunile sale pentru salvarea animalelor.

Bindi Sue, fiica lui Steve Irwin (ucis de o pisică de mare în urmă cu câțiva ani) a declarat pe Instagram că a reușit, împreună cu ai ei, să salveze în jur de 90.000 de animale din calea flăcărilor.

Cu atât de multe incendii devastatoare în Australia, inima mea se frânge pentru oamenii și animalele sălbatice care au pierit. Am vrut să vă anunț că suntem în siguranță. Nu există incendii în apropierea AustraliaZoo sau a ariilor noastre de conservare. Spitalul nostru pentru animale sălbatice este mai aglomerat ca niciodată, având în tratament peste 90.000 de pacienți. Părinții mei au dedicat Spitalul nostru de animale sălbatice din Australia Zoo frumoasei mele bunici. Vom continua să o onorăm prin a fi Războinici pentru animale sălbatice și salvând cât mai multe vieți”, a scris ea.

Australia trece în aceste zile prin cea mai complicată perioadă din punct de vedere climatic, o adevărată apocalipsă. Multe specii de animale sunt puse în pericol, iar salvarea acestora este o provocare nu doar pentru cetățenii obișnuiți, ci și pentru pompieri.

Apă pentru animale

Bindi mai anunță că au început construcția unor bazine pentru apă:

Unul dintre membrii echipei noastre este în prezent strângere de fonduri pentru a construi stații de apă de băut pe proprietatea noastră, din cauza secetei critice. Împreună putem face diferența pentru a ne ajuta planeta în această perioadă devastatoare”, a anunat ea pe rețeaua de socializare.

Specialiștii se tem că cifra animalelor moarte și a oamenilor ar putea crește în zilele următoare. Incendiile din Australia au devenit o reală amenințare pentru această țară, iar condițiile meteo de vară fierbinte ar putea produce astfel de incendii și în Noua Zeelandă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel