Bill și Melinda Gates, divorț. Cum se împarte 5G-ul la partaj, rafală de GLUME pe Internet: Cipul Melindei a dat eroare / L-au ajuns blestemele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Divorțul dintre Bill Gates și Melinda Gates a stârnit un val de reacții și hohote de râs în întreaga lume. Rafală de glume pe rețelele de socializare.

Bill Gates, 11 lucruri NEȘTIUTE despre averea sa. Calcule uluitoare: 4.630 de dolari pe secundă, peste 400 de ani pentru a cheltui tot

Rețelele de socializare s-au umplut de mesaje și glume la adresa lui Bill Gates și a soției sale, Melinda, care au anunțat că divorțează după 27 de ani de căsnicie. Printre glumele care te fac să râzi cu lacrimi sunt și cele care fac referire la 5G și la cipurile implantate prin vaccin, o teorie a conspirației lansată odată cu pandemia de COVID-19.

- "Bill Gates divorțează. 5G/2=2,5G", a scris Mihai Găinușă. 

- "Teoretic ramane cu un singur G, deoarece cei 5G se impart la toti membrii familiei...",

- "5G înseamnă lucruri diferite pentru fiecare generație; pentru unii este egal Oculte Mondiale, pentru alții trap(era să scriu muzică, ptiu-ptiu) și figuri pubertine. Mă rog, ideea e că acuși aflăm despre Gheiț că avea placa de bază prea mică și că Melinduța s-a îndrăgostit de un moșneag bogat și(probabil) semi-senil, în perioada când a fost badantă în Italia. Că "soft drinks" însemna altceva în casă la bogătani. Sau că "Fundația" era una pentru Bili și alta pentru Meli. Concluzia e complisimplă: banii n-aduce feciricirea"

Bill Gates, divorț. Radu Herjeu, replică genială: Șocant, n-o să crezi: cu cine ține pisica familiei

- "L-a părăsit pentru Linux! E mai tânăr și n-are viruși"

- "Cipurile implantate românilor cui ramân la partaj?"

- "N-o fi vrut Melinda să se vaccineze"

- "Treaba lor! De asta n-oi putea eu dormi la noapte!"

- "Se pare că cipul din vaccinul covid implantat Melindei a dat eroare!"

- "Tactica de deviere a atenției de la ceea ce ar trebui sa fie important! Show-ul de rigoare, sper sa vedem în curând un film, propus, bineînțeles, pt. OSCAR! Ce circ!!"

- "Melinda nu mai traieste de mult. Robotul care o inlocuieste pentru a-l manevra pe idiot da rateuri, asa ca s-a luat in randul papusarilor decizia de a scoate din scena fara tam-tam personajul Melinda. Incetati sa mai discutati despre aceste 2 personaje ca si cum ar fi oameni, e absurd, aveti milioane de dovezi, astia nici macar nu mai exista, sunt doar figurile mentinute pentru a va face sa credeti ca astia sunt cei care fac nenorocirile toate. Penibil! Capii rautatilor nici macar nu sunt umani"

- "Cred ca s-au vaccinat si reactiile adverse au apărut!"

- "l-a ajuns și pe Gates blestemele românilor anti5g"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel