Bill Gates, un adevărat rebel. Cum i-a fost atinsă imaginea de tocilar și om de afaceri
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Instagram - Bill Gates
Instagram - Bill Gates
Bill Gates se pare că este departe de bărbatul discret și muncitor care pare să fie. Acesta ar fi avut legături cu oameni de afaceri controversați, inclusiv Jeffrey Epstein. 

Bill Gates și-a creat o imagine deloc rebelă sau extravagantă, fiind mereu tipul bărbatului discret și preocupat de propria muncă. The Times informează că prin viața magnatului au trecut stripteuze, aventuri amoroase, vacanțe ultra-exclusiviste, certuri înverșunate pe teme de afaceri, ilegalități la volan, dar și petreceri nud în jurul piscinei. Imaginea de ansamblu creată îl scoate pe acesta  din rândul tocilarilor pasionați de business. 

De altfel, Gates a avut legături particulare și cu Jeffrey Epstein, un om de afaceri controversat care a murit în închisoare, după ce a fost acuzat de trafic de carne vie cu minore, iar în trecut a mai fost încarcerat 13 luni pentru că a apelat la serviciile unei prostituate minore. Epstein, 66 de ani, a fost găsit mort în celula sa din închisoarea federală din Manhattan în august 2019. Legătura dintre cei doi a ridicat semne de întrebare despre reputație fondatorului Microsoft. Conform informațiilor celor de la The Wall Street Journal, cei doi s-au cunoscut în 2011, la 3 ani după prima condamnare al lui Epstein.  

Imaginea de tocilar nu a rămas intangibilă

Gates a insistat în declarațiile și interviurile sale că nu este prieten cu Jeffrey Epstein, iar legătura lor este bazată pe asociațiile filantropice din care fac parte. 

Steve Jobs spunea despre acesta că ar avut un succes mai mare dacă în tinerețe ar fi avut parte de mai multe petreceri sau ar fi experimentat, asemenea colegilor lui. Fondatorul Apple îl numea pe Gates „îngust la minte” din cauza modului său de gândire. Cu toate acestea, maturitatea i-ar fi adus lui Gates mai multă distracție decât orice petrecere din facultate. 

Aventură la locul de muncă

Conform The Verge, co-fondatorul companiei, în vârstă de 65 de ani, ar fi avut o aventură cu o angajată, se arată într-o investigație a The Wall Street Journal. Gates și-a dat demisia din firma pe care a fondat-o în martie 2020, înainte ca ancheta internă să fie conchisă.

În 2019, consiliul director al companiei Microsoft a angajat o firmă de avocatură pentru a investiga problema, după ce o angajată a transmis o scrisoare în care explica faptul că a avut o relație sexuală cu Bill Gates care se întindea pe mai mulți ani. Se presupune că angajata, care era inginer în compania Microsoft, ar fi cerut Melindei Gates, soția lui Bill de la acea vreme, să-i citească scrisoarea, însă nu se știe dacă acest lucru s-a și întâmplat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel