Bilete de tren gratuite nelimitate. Sondajul care spune tot!
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
tren
tren
Bilete de tren gratuite nelimitate. Sondajul care spune tot!  Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a anunțat că studenții nu vor mai avea bilete de tren gratuite și nelimitate. 

Bilete de tren gratuite nelimitate. Sondajul care spune tot! Eugen Teodorovici a anunțat o posibilă variantă, aceea ca studenții să aibă 12 călătorii gratuite. În plus, ar mai putea fi pune o serie de condiții: gratuitatea să fie doar pentru studenții care au sub 26 de ani sau pentru cei care nu au restanțe. 

Bilete de tren gratuite nelimitate. Sondajul care spune tot! Cu privire la limitarea numărului de călătorii gratuite, DCNews a realizat un sondaj pe aplicația de știri DCNews. Potrivit răspunsurilor cititorilor de pe aplicația DCNews, măsura de a limita călătoriile gratuite ale studenților are susținere din partea cetățenilor. 89,8% consideră că studenții ar trebui să primească 12 călătorii de tren gratuite și doar 10,2% doresc să mențină actuala situație. 

(w670)

Bilete de tren gratuite nelimitate. Sondajul care spune tot! Studenții au, în prezent, bilete de tren gratuite și nelimitate. Problema nu a constat neapărat în acest beneficiu pentru studenți, ci în rezultatul lui: oamenii care doreau să găsească loc liber în tren trebuiau să-și ia bilet cu mult timp înainte, cei care doreau să ajungă acasă nu mai găseau bilete sau găseau doar în picioare pentru că locurile erau rezervate de studenți. În realitate, în tren, multe locuri erau goale. Se ajungea în această situație pentru că studenții, neavând nimic de pierdut, rezervau nelimitat. Problema a fost abordată de multe persoane care cereau o soluție pe rețelele sociale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel