Bilderberg 2016-AGENDA SECRETĂ: Soarta lumii, decisă de cei mai puternici oameni
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Cei mai puternici oameni ai planetei sunt reuniți, în perioada 9-12 iunie, la Dresda pentru reuniunea anuală a Grupului Bilderberg, cea mai populară "organizaţie secretă". Premieri, miniştri de finanţe, lideri din Silicon Valley, bancheri de renume şi generali vor discuta, în spatele uşilor închise, principalele chestiuni de pe agenda globală.

Pagina oficială a Grupului Bilderberg precizează temele dezbaterii din acest an, mergând de la  Brexit şi de alegerile din SUA - poate cel mai controversat şi polarizant scrutin prezidenţial din istoria recentă, graţie celor doi prezidenţiabili, Hillary Clinton şi Donald Trump, până la reunirea statelor UE în Statele Unite ale Europei, eliminarea banilor cash și chiar  reducerea populației planetare. 

Grupul Bilderberg a fost creat în 1954 de catre Prințul Bernhard al Olandei, tatăl ex-Reginei Beatrix a Olandei, fost ofiter nazist. Din 1954 și până în prezent, Bilderberg s-a întâlnit cu scopul de a accelera implementarea Noii Ordini Mondiale și a Guvernului Mondial.

Cu toate că în ultimii ani s-au vehiculat informații potrivit cărora pe lista celor mai influenți oameni ai lumii s-ar afla și câțiva români, acestea nu s-au confirmat până în prezent.

[citeste si]

Din Bilderberg fac parte numai indivizi cu sânge albastru sau „descendenți-dragon" cum se mai autointitulează unii dintre ei, iar elita grupului Bilderberg este alcatuită numai din membrii caselor regale pământene – aceștia fiind cei pe care îi numim „Iluminați".

Pe lista invitaţilor din acest an se află politicieni, şefi de bănci şi companii de asigurări, directori de corporaţii, generali NATO în rezervă, foşti şefi de agenţii de spionaj, lideri din media ocidentală, directorul general al FMI, şefi de bănci centrale, personalităţi din mediul academic, eurocraţi, astronauţi şi, nu în ultimul rând, nume mari de la giganţii internetului din Silicon Valley, potrivit economica.net.

Presa nu are voie să se apropie de eveniment, discuţiile nu sunt înregistrate, iar secretul este total. Grupul susţine că secretomania este necesară pentru a asigura interacţiuni sincere între participanţi, fără teama repercusiunilor sau a controverselor generate dacă vreo declaraţie scandaloasă, scoasă din context, ar ajunge în mediul public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel