Bilanțul DNA, fără prezența președintelui Iohannis. Chirieac: Salut că nu participă. Aceste chestiuni festiviste sunt securisto-comunistoide
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Klaus Iohannis nu participă la prezentarea bilanțului DNA, acesta aflându-se în Azerbaidjan unde discută despre producțiile de gaz. Ce părere are analistul politic Bogdan Chirieac.

"Eu salut faptul că preşedintele nu participă la acest bilanţ, fiindcă aceste chestiuni festiviste sunt securisto-comunistoide. DNA-ul trebuie să îşi prezinte bilanţul având purtătorul de cuvânt şi şeful instituţiei şi în faţa sa doar presa. Un ciopor de generali, de securişti, de miniştri participă toţi cu evlavie, ca la slujba de duminică, în biserică. Nu este normal acest lucru. Este un serviciu public.

Crin Bologa, în opinia mea, nu a fost un lider rău al DNA. Dimpotrivă! Mă rog, în ultima vreme, s-a divizat cu anumite lucruri, dar are şi anumite excese cum este chestiunea asta cu Sectorul 3, în opinia mea. Dar nu despre asta este vorba. Dacă e bilanţ, fă bilanţul în faţa publicului, că între instituţii circulă hârtiile tot timpul, mă gândesc. Colaborarea cu alte instituţii se face oricum.

Atunci, de ce este festivitatea asta? Lasă acelaşi gust amar ca bilanţurile pe care le întocmea doamna Laura Codruța Kovesi care spunea că am recuperat 2 miliarde de euro, dar, de fapt, nu se recuperase absolut nimic", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Preşedintele Klaus Iohannis, începe, astăzi, o vizită de două zile în Azerbaidjan, la Baku, la invitaţia omologului său azer, Ilham Aliyev. Cu acest prilej, cei doi oficiali vor deschide Reuniunea ministerială a Consiliului Consultativ al Coridorului Sudic de Gaze. Tot astăzi, de la ora 15:00, Direcția Națională Anticorupție își va prezenta rezultatele activității pe 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel