Data publicării:

Biden se va întâlni cu Putin ''la momentul potrivit'' (Casa Albă)

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Biden se va întâlni cu Putin ''la momentul potrivit'' (Casa Albă)
Biden se va întâlni cu Putin ''la momentul potrivit'' (Casa Albă)
Preşedintele american Joe Biden, care l-a descris miercuri pe omologul său rus Vladimir Putin drept un ''ucigaş'', se va întâlni cu acesta din urmă ''la momentul potrivit'', a transmis vineri Casa Albă, potrivit Reuters. 

Joe Biden nu va da înapoi şi va fi foarte direct şi foarte deschis cu privire la această relaţie, le-a declarat reporterilor purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre.

După ce liderul de la Casa Albă a spus despre el că este un ucigaş şi i-a promis că Rusia va plăti preţul pentru amestecul în alegerile prezidenţiale din SUA, preşedintele Putin i-a urat lui Biden multă sănătate, fără niciun fel de ironie, fără glumă şi mai târziu i-a propus o întâlnire online în zilele următoare.

Preşedintele (Biden) se va întâlni cu preşedintele Putin la momentul potrivit, a răspuns vineri în faţa presei Karine Jean-Pierre.

Preşedintele Biden şi preşedintele Putin au perspective diferite asupra ţărilor lor, dar asupra a ceea ce ei sunt de acord este că trebuie să găsim în continuare modalităţi de a colabora acolo unde aceasta este în interesul nostru reciproc, a mai spus purtătoarea de cuvânt a preşedintelui american.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel