Biden, răspuns pentru Iohannis. Chirieac: Nu a vrut să-l pună într-o situație dificilă, mai ales că nu a atras nicio țară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat după conferința de presă organizată de Klaus Iohannis la Ambasada României de la Washington D.C.

Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit prin telefon la Antena 3 CNN și a analizat răspunsurile date de președintele Klaus Iohannis la conferința de presă organizată la Ambasada României de la Washington D.C.

„Am urmărit cu mare atenție răspunsurile date de președintele Klaus Iohannis. (...) Cred că Joe Biden s-a gândit în primul rând la România și la importanța strategică a țării noastre”, a spus Bogdan Chirieac în legătură cu răspunsul președintelui Biden pentru președintele României.

Bogdan Chirieac: Asta înseamnă că totul rămâne neabătut

„Pentru a nu-l pune într-o situație dificilă pe Klaus Iohannis, Joe Biden a dat acest răspuns. Asta înseamnă că totul rămâne neabătut”, a mai spus analistul politic, adăugând că este un semn faptul că conferința de presă a avut loc la Ambasadă, care practic este teritoriu românesc, nu la Casa Albă.

Așadar, cine rezultă că este susținut de Statele Unite pentru șefia NATO din declarațiile lui Joe Biden? Vezi ce spune Bogdan Chirieac, în format audio, pe dcnewstv.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel