Biden a gafat încercând să-l omagieze pe Pele. Comparația cu... David Beckham
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Președintele Joe Biden l-a pus pe Pele picior de egalitate cu David Beckham.

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a gafat comparându-l pe Pele cu David Beckham, în omagiul pe care i l-a adus fostului mare fotbalist brazilian, ce a decedat joi, potrivit Agerpres. Nu doar lumea fotbalului, dar şi numeroase personalităţi politice au reacţionat la moartea lui Pele.

Aşa s-a întâmplat şi cu preşedintele SUA, care a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care el apare discutând pe stadion cu fostul mare fotbalist. Internauţilor le-a atras atenţia mesajul care însoţeşte această fotografie. Aici, preşedintele american îi pune pe picior de egalitate pe Pele şi David Beckham. „Înainte de Messi, Ronaldo, Beckham, a fost Pele”, a scris el.

Cu 500 de meciuri și 100 de goluri, Beckham e departe de Pele



Fostul internaţional englez a fost un jucător foarte mare, însă este departe de a fi marcat istoria acestui sport aşa cum a putut s-o facă Pele. Sau cum au făcut-o Diego Maradona sau Johan Cruyff, care au fost uitaţi în acest scurt mesaj.

Poate că pentru preşedintele Statelor Unite ar fi fost mai bine ca mesajul său să fie recitit de alţi iubitori ai fotbalului înainte de a fi postat pe reţelele de socializare, scrie cotidianul belgian Le Soir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel