Data actualizării:
Data publicării:

Biciclist, accidentat mortal în Bistrița. A fost deschis dosar penal

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Freepik @shyachlo
FOTO: Freepik @shyachlo
Un biciclist a fost accidentat mortal pe un drum județean din Bistrița-Năsăud. Rezultatul etilotest al șoferului a fost negativ.

Un bărbat de 61 de ani care se deplasa pe bicicletă a decedat după ce a fost lovit de un autoturism pe Drumul Judeţean 172H, la intrare în localitatea Moruţ, în județul Bistrița-Năsăud.

”Accidentul s-a produs pe Drumul Judeţean 172H, la intrarea în localitatea Moruţ, comuna Matei. Din verificări a rezultat faptul că un bărbat de 40 de ani, din judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism care tracta o remorcă pe direcţia Moruţ-Fântânele, a accidentat un biciclist de 61 de ani, din localitatea Matei. Din nefericire, în urma accidentului, bărbatul de 61 de ani a decedat”, a transmis, sâmbătă, IPJ Bistriţa-Năsăud, scrie Agerpres.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal. Cercetările vor fi continuate de poliţiştii Serviciului Rutier în vederea stabilirii cauzei şi împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Citește și: Accident în lanț. Șapte autoturisme au fost implicate într-un carambol, în Suceava /video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel